ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Θα πάθετε πλάκα: Πως οι φωτογραφίες του γάμου σας αποκαλύπτουν αν αυτός θα διαρκέσει

Είναι ενδιαφέρον ότι οι φωτογράφοι γάμου έχουν τα δικά τους στατιστικά στοιχεία διαζυγίων και συνήθως τα μοιράζονται με τους ανθρώπους που θέλουν να δουν το μέλλον μιας σχέσης. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ιστορίες για το πώς η συμπεριφορά ενός ζευγαριού κατά τη διάρκεια του γάμου και κάποια άλλα περιστατικά επηρέασαν το μέλλον της οικογένειάς τους. Αλλά οι φωτογράφοι έχουν την ευκαιρία να τους παρακολουθούν μέσα από το φακό για πολλές ώρες. Φυσικά, δεν είναι ειδικοί όταν πρόκειται για σχέσεις. Ωστόσο, η εμπειρία τους βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμη. Παρακάτω θα μάθετε τις πιο συνηθισμένες παρατηρήσεις που κάνουν οι φωτογράφοι γάμου και συγκρίνονται με τις απόψεις των ψυχολόγων.

#1 Απροθυμία να φωτογραφηθεί

Συχνά οι φωτογράφοι κάνουν δοκιμαστικές φωτογραφίσεις για να καταλάβουν από ποιες γωνίες δείχνει το ζευγάρι καλύτερο και τι ακριβώς θέλει. Μερικές φορές, ένας από τους συντρόφους μπορεί να αισθάνεται ντροπή μπροστά στην κάμερα. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις όπου ένας από τους νεόνυμφους διαφωνεί έντονα και δεν βρίσκει μια συμβιβαστική λύση με τον/την σύντροφό του. Δεν θέλει να φωτογραφηθεί και θυμώνει ακόμη και κατά τη διάρκεια του γάμου, αρνούμενος να συμμετάσχει στη φωτογράφηση. Τέτοιοι άνθρωποι απειλούν ακόμη και τους φωτογράφους. Οι φωτογράφοι λένε ότι αυτού του είδους οι γάμοι διαρκούν λίγους μόνο μήνες. Οι ψυχολόγοι πιστεύουν ότι η δυνατότητα συμβιβασμού είναι η βάση μιας μακροχρόνιας σχέσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ικανότητα να συζητούν τα προβλήματα και να βρίσκουν μια ισορροπία, μπορεί να αποτρέψει ένα διαζύγιο.

#2 Σαρκαστικά αστεία

Πολλοί φωτογράφοι προσπαθούν να αποφύγουν τις φωτογραφίες όπου ο ένας σύντροφος φαίνεται κακός. Για παράδειγμα, όταν κάποιος από αυτούς τραβάει τα μαλλιά του άλλου προσώπου και το απειλεί χρησιμοποιώντας ένα πιάτο ή κάτι άλλο. Ο γάμος είναι μια γιορτή όπου θέλετε να απαθανατίσετε τις ευτυχισμένες στιγμές για να δείτε τις φωτογραφίες αργότερα και να έχετε θετικά συναισθήματα. Οι φωτογράφοι προσθέτουν στη λίστα των επικείμενων διαζυγίων τους ανθρώπους που επιμένουν να βγαίνουν τέτοιες φωτογραφίες. Η κοπή της τούρτας έχει μια ξεχωριστή θέση. Το ένα μέλος του ζευγαριού μπορεί να ρίξει ένα κομμάτι τούρτας και τότε το άλλο πρόσωπο θα προσπαθήσει να το ανταποδώσει. Τέτοιες καταστάσεις θεωρούνται ανησυχητικές από τους φωτογράφους. Ο συνδυασμός παραγόντων όπως η κριτική, η περιφρόνηση, η δυσαρέσκεια και η αντιπαράθεση είναι αυτό που οι ψυχολόγοι ονομάζουν «συνταγή διαζυγίου».

#3 Εξαιρετικά μικρός αριθμός φωτογραφιών της νύφης και του γαμπρού μαζί

Για ορισμένους φωτογράφους, είναι μια τεράστια πρόκληση να φωτογραφίσουν μαζί τους νεόνυμφους. Αν υπάρχουν πάρα πολλές εικόνες όπου ο γαμπρός είναι με τους φίλους του και η νύφη είναι με τις παράνυφες, είναι ένα ανησυχητικό σημάδι. Φυσικά, πρέπει να δοθεί προσοχή και στους καλεσμένους, αλλά σύμφωνα με τους φωτογράφους, οι άνθρωποι που πραγματικά αγαπούν και σέβονται ο ένας τον άλλον, πρέπει να φωτογραφίζονται μαζί. Οι ψυχολόγοι συμφωνούν ότι ο χρόνος που περνάει μαζί ένα ζευγάρι, το να έχει μερικές τελετουργίες ή ακόμα και ευθύνες, ειδικά σε καταστάσεις όπου είναι σημαντικές και για τους δύο, κάνει τις σχέσεις ισχυρότερες. Αντίθετες καταστάσεις από την άλλη πλευρά, οδηγούν στο τέλος μιας σχέσης.

#4 Υπερβολικός προγραμματισμός και εστίαση στην τελετή του γάμου

Οι νύφες το κάνουν αυτό πιο συχνά. Ορισμένες γυναίκες έχουν εμμονή με την ιδέα ενός τέλειου γάμου με κάθε κόστος και ξεχνούν ότι υπάρχει και ένα άλλο μέλος, ο γαμπρός. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι φωτογράφοι πρέπει να τραβήξουν φωτογραφίες τη νύφη που φορά 6 διαφορετικά φορέματα και τον γαμπρό που βαριέται και κουράζεται γιατί νιώθει πως ξεχάστηκε. Μια άλλη πολύ ακραία κατάσταση είναι όταν ένας άνθρωπος προσπαθεί να κρατήσει τα πάντα υπό τον έλεγχό του. Πιέζεται τόσο πολύ, που μπορεί να δράσει σκληρά εναντίον του συντρόφου του. Οι φωτογράφοι ισχυρίζονται ότι τέτοιοι γάμοι δεν διαρκούν περισσότερο από 1-3 χρόνια. Οι ψυχολόγοι πιστεύουν ότι αν κάποιος έχει εμμονή με την ιδέα μιας τέλειας τελετής, ο γάμος είναι μια κακή ιδέα. Πρέπει πάντα να θυμάστε ότι εκείνη η ημέρα θα τελειώσει και θα αρχίσει η πραγματική οικογενειακή ζωή.

#5 Οι ομιλίες

Οι φωτογράφοι καταφέρνουν συχνά να συλλάβουν τη στιγμή που ο γαμπρός ή η νύφη κατά τη διάρκειας της ομιλίας κάνει μια γκριμάτσα φρίκης ή ντροπής. Για παράδειγμα, ένας γαμπρός είπε ότι όταν συμμετείχε σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών, δεν περίμενε να βρει μια μαγείρισσα και καθαρίστρια στο ίδιο πρόσωπο. Μερικοί άνθρωποι θυμούνται πράγματα που συνέβησαν πριν πολύ καιρό. Όλα αυτά σημαίνουν ότι ο γάμος δεν θα κρατήσει για πολύ. Σύμφωνα με μια έρευνα, τα ζευγάρια όπου και οι δύο σύντροφοι εκτιμούν ο ένας τον άλλον, έχουν περισσότερες πιθανότητες για μια μακρά και υγιή σχέση. Και δεν πρέπει να υπολογίζετε την αξία σε αριθμούς αλλά στον απόλυτο σεβασμό και την ευγνωμοσύνη. Επιπλέον: Οι φωτογράφοι έχουν μια μοναδική ευκαιρία να συλλέξουν αρχεία για να δουν ορισμένες τάσεις. Τα ευρήματά τους μπορούν να επιβεβαιωθούν από τις απόψεις των ειδικών. Αλλά πρέπει να θυμάστε ότι μερικές φορές ορισμένα σημάδια μπορεί να προκληθούν από άγχος ή εξάντληση μετά την προετοιμασία του γάμου. Και η απουσία ενδείξεων δεν σημαίνει ότι ο γάμος θα είναι ευτυχισμένος και θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μια σχέση δεν βασίζεται σε μερικά σημάδια.

tilestwra.com