ΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη: Δέχτηκε να την βιάσει για να σώσει τον άντρα της!

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι φρικιαστικές λεπτομέρειες του βιασμού και της άγριας δολοφονίας μιας τουρίστριας στη Γρενάδα της Καραϊβικής.

Η 39χρονη Jessica Colker απολάμβανε την πρώτη ημέρα των διακοπών της σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, μαζί με το σύζυγό της, Brian Melito, όταν ήρθε αντιμέτωπη με το χειρότερο εφιάλτη της.

Ένας ντόπιος τεραστίων διαστάσεων πετάχτηκε από τη ζούγκλα, κρατώντας μία ματσέτα, και έτρεξε απειλητικά προς το μέρος τους. Η άτυχη αναισθησιολόγος από την Ατλάντα η οποία θυσιάστηκε για να σωθεί ο άντρας της, δεν κατάφερε να ξεφύγει από το αρρωστημένο μένος του βιαστή και δολοφόνου της, με αποτέλεσμα να γίνει η τραγική φιγούρα μιας ειδεχθούς ιστορίας που σόκαρε την κοινή γνώμη.

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο David Benjamin, γνωστός στους ντόπιους και ως «κτήνος» λόγω της σωματοδομής και του ανεξέλεγκτου χαρακτήρα του, καταδικάστηκε σε φυλάκιση, δύο σχεδόν χρόνια μετά το αποτρόπαιο έγκλημά του στις 24 Ιανουαρίου 2016, ενώ ο Brian βρήκε την ψυχική δύναμη να μιλήσει για πρώτη φορά για το βίαιο θάνατο της συζύγου του, αποκαλύπτοντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Μιλώντας στο Daily Mail TV, ο Brian εκμυστηρεύτηκε ότι ο Benjamin διέταξε την Jessica να τον ακολουθήσει μακριά από την παραλία όπου απολάμβαναν τη βόλτα τους, πιέζοντας τη ματσέτα στο λαιμό της. Ο ίδιος πρότεινε στο δολοφόνο της συζύγου του να του δώσει χρήματα ώστε να την αφήσει, όταν ωστόσο εκείνος αρνήθηκε, προσπάθησε να την απελευθερώσει χτυπώντας τον με ένα ραβδί, ενώ την τραβούσε στην «καρδιά» της ζούγκλας.

Εκείνη τη στιγμή φοβήθηκε ότι αν δεν τον σταματούσε θα τους σκότωνε και τους δύο, χαρακτηρίζοντας τον Benjamin ως ένα «πολύ θλιβερό άτομο». Η γυναίκα του ωστόσο γύρισε προς το μέρος του και τον συμβούλεψε να τρέξει μακριά για να σωθεί.

«Μου πήρε δύο δευτερόλεπτα να σκεφτώ τι είπε και συνήθως η γυναίκα μου σκέφτεται γρηγορότερα και δίνει πάντα τη λύση στις δύσκολες καταστάσεις», εκμυστηρεύτηκε ο 64χρονος, ο οποίος εύχεται πλέον να την είχε παρακούσει…

«Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον εαυτό μου που την άκουσα και γύρισα πίσω», δήλωσε ο Brian, αποκαλύπτοντας ότι έτρεξε αμέσως στο ξενοδοχείο La Sagesse από όπου κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε βοήθεια από το προσωπικό.

Το άψυχο σώμα της συζύγου του βρέθηκε τελικά ημίγυμνο δίπλα σε μία λίμνη, ενώ ο Αμερικανός περιέγραψε το θάνατό της ως ένα «αποτρόπαιο έγκλημα που δεν θα μπορούσατε ούτε να φανταστείτε».

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Brian πιθανότατα θα είχε δολοφονηθεί πριν από τη σύζυγό του, αν συνέχιζε την απέλπιδα προσπάθεια να τη σώσει…

Αποτίοντας πάντως φόρο τιμής στη σύζυγό του, ο 64χρονος την περιέγραψε ως «ίσως το πιο έξυπνο άτομο», ενώ ήταν «ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στον κόσμο» από όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2013, σε ένα φεστιβάλ χορού στην Κόστα Ρίκα. Την ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, συνειδητοποιώντας πως γνώρισε την αγάπη της ζωής του, ενώ αρραβωνιάστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού ταξιδιού στο Αμάλφι της Ιταλίας την άνοιξη του 2014, πριν παντρευτούν το Νοέμβριο του ίδιου έτους.

newsbomb.gr