LIFESTYLE

«Δεν με ενδιαφέρει να γνωρίσω την 10χρονη κόρη μου» ξεκαθαρίζει σταρ του Χόλυγουντ!

Ο Έντι Μέρφι και η τραγουδίστρια των πρώην Spice Girls Mel B, υποδέχτηκαν την Έιντζελ στον κόσμο αν και η γέννησή της προκάλεσε έντονη διαμάχη μεταξύ του ζευγαριού, καθώς ο Έντι ζήτησε τεστ πατρότητας.

Τώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο δικηγόρος του Μέρφι εμφανίστηκε στο δικαστήριο και παραδέχτηκε πως απλά «δεν ενδιαφέρεται» για την Έιντζελ, καθώς ο πρώην σύζυγος της Μελ, Στίβεν Μπελαφόντε προσπαθεί να πάρει την κοινή επιμέλεια του παιδιού.

Η δικηγόρος του Μπελαφόντε, Γκρέις Τζάμρα, δήλωσε στο δικαστήριο πως προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Μέρφι για να συζητήσουν το θέμα της κηδεμονίας του πατριού της μικρής αλλά δεν είχε άμεση απάντηση. Ο Μπελαφόντε ισχυρίστηκε πως η Έιντζελ τον «αποκαλεί μπαμπά από τότε που άρχισε να μιλάει».

«Ο κ. Μέρφι δεν είχε καμία επαφή με το παιδί» δήλωσε η Τζάμρα στο δικαστήριο, προσθέτοντας πως προσπάθησε να προσεγγίσει τον Έντι Μέρφι για να του δώσει νομικά έγγραφα αλλά «ο κ. Μέρφι με αποφεύγει».

Η Μελ και ο Μπελαφόντε βρέθηκαν στα δικαστήρια της Τετάρτη καθώς βρίσκονται σε διαμάχη για τα δικαιώματα επίσκεψης – η Μελ δεν θέλει να δώσει καμία πρόσβαση στον Μπελαφόντε στις θετές κόρες του, Φοίνιξ και Έιντζελ. Η Μελ και ο Μπελαφόντε έχουν ένα παιδί μαζί, ηλικία 6 ετών, τον Μάντισον και έχουν ήδη λάβει την κοινή κηδεμονία.

 

iefimerida.gr