MEDIA

Μεγάλη Ανατροπή! Ποιος αποχωρεί σήμερα από το Survivor…

Για τρίτη συνεχόμενη φορά οι Διάσημοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν το αγώνισμα της ασυλίας.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, υποψήφια από την κάλπη βγήκε πάλι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ ο Μιχάλης Μουρούτσος ως ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία υπέδειξε τον Γιάννη Δρυμωνάκο.

Τέλος, ο Γιάννης Τσίλης, που ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας και είχε τη δεύτερη ατομική ασυλία, ψήφισε ως τρίτο υποψήφιο τον Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Τα λόγια του Νάσου, αμέσως μόλις βγήκε υποψήφιος, συγκίνησαν όλους τους παίκτες, αφού μέχρι και οι Μαχητές τον χειροκρότησαν!

Ο αγώνας που προηγήθηκε έληξε με σκορ 10 – 5.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι για πρακτικούς λόγους δεν μπορεί να συνεχιστεί το τουρνουά ανάμεσα σε Ελλάδα, Ρουμανία και Τουρκία, καθώς είναι δύσκολος ο συντονισμός της ταυτόχρονης μετάδοσης.

Παρόλα αυτά, είπε ότι θα ξεκινήσει ένας νέος αγώνας ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα (15/03/2018) από το Survivor;

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο παίκτες! Ποιοι είναι αυτοί; Πρώτος με διαφορά και σίγουρη θέση στον Άγιο Δομίνικο φαίνεται να είναι ο… πρωτάρης της όλης διαδικασίας, Νάσος Παπαργυρόπουλος!

Ωστόσο φαίνεται πως τελικά έγινε η μεγάλη ανατροπή και εκτός ριάλιτι είναι ήδη ο Γιάννης Δρυμωνάκος!