Sports

Βασιλειάδης: Ουδέποτε ο πρόεδρος της ΕΠΟ μου ζήτησε οριστική διακοπή

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης διέψευσε τη φήμη που κυκλοφόρησε ότι η ΕΠΟ του ζήτησε να διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα μετά τα γεγονότα της Τούμπας.

Τις τελευταίες ώρες διέρρευσε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος ζήτησε από τον Γιώργο Βασιλειάδη να διακόψει οριστικά το φετινό πρωτάθλημα μετά τα όσα έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Τούμπας την περασμένη Κυριακή.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ωστόσο, με tweet του διέψευσε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο, επισημαίνοντας ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε απόλυτη συνεννόηση.

«Ουδέποτε ο πρόεδρος της ΕΠΟ μου ζήτησε οριστική διακοπή. Είμαστε σε απόλυτη συνεννόηση. Στις δύσκολες αυτές ώρες για το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο χρειάζεται νηφαλιότητα & αποφασιστικότητα για τη λήψη μέτρων που θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε τη μάχη για την κανονικότητα», έγραψε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ουδέποτε ο πρόεδρος της ΕΠΟ μου ζήτησε οριστική διακοπή. Είμαστε σε απολυτη συνεννόηση. Στις δύσκολες αυτές ώρες για το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο χρειάζεται νηφαλιότητα & αποφασιστικότητα για τη λήψη μέτρων που θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε τη μάχη για την κανονικότητα.