MEDIA

Έρχεται… Τούρκικο σήριαλ σε Ελληνική εκδοχή – Σε ποιο κανάλι θα προβληθεί

Υπήρξε ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ της Τουρκίας, ενώ και στον ΑΝΤ1 όταν προβλήθηκε σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ο λόγος για τη σειρά Ezel που όλα δείχνουν ότι θα το ξαναδούμε, αλλά αυτή τη φορά στην… ελληνική εκδοχή του! Τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη κινητικότητα στα γραφεία των καναλιών και των εταιρειών παραγωγής, ώστε τα μαγειρέματα που κάνουν να αποδειχτούν καλύτερα και να εξασφαλίσουν το πράσινο φως για την τηλεοπτική σεζόν 2018 -2019. Ένα από αυτά, λοιπόν, θέλει τους ιθύνοντες να έχουν βάλει στο… στόχαστρο μία από τις πιο επιτυχημένες τουρκικές σειρές των τελευταίων ετών.

Πρόκειται για τη δραματική σειρά Ezel με πρταγωνιστές τον Κενάν Ιμιρζαλίογλου και την Τζανσού Ντερέ, η οποία προβλήθηκε στη γείτονα χώρα στις 28 Σεπτεμβρίου του 2009 από το τηλεοπτικό δίκτυο Show TV και την επόμενη χρονιά μεταφέρθηκε στο ATV, καθηλώνοντας εκατομμύρια τηλεθεατές. Ανάλογη επιτυχία ση μείωσε και κατά την προβολή της στον ΑΝΤ1 Ελλάδας το 2011.

Σύμφωνα με το mytv θέλει τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη να αναζητούσε καιρό τώρα δυνατές προτάσεις δραματικού περιεχομένου και έπειτα από συζητήσεις επί συζητήσεων αποφάσισε να εξα σφαλίσει τα δύσκολα δικαιώματα του συγκεκριμένου σίριαλ όπως και έγινε. Μάλιστα, ο ίδιος δεν έχει μείνει μόνο στην εξασφάλιση των δικαιωμάτων, αλλά έχει έρθει και σε συμφωνία με ονόματα έκπληξη. Όπως αναφέρει το περιοδικό mytv τη διασκευή του σεναρίου έχει αναλάβει ο Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος επιστρέφει δυναμικά επτά χρόνια μετά την ολοκλήρωση της καθημερινής δραματικής σειράς του Mega Τα μυστικά της Εδέμ , ενώ, όπως μας βεβαιώνουν, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η Έλενα Ακρίτα δεν θα έχει κάποια εμπλοκή στη σειρά. Το τιμόνι της σκηνοθεσίας όλα δείχνουν ότι θα ανα λάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον σεναριογράφο από τα σίριαλ που προβλήθηκαν στο Mega Βέρα στο δεξί , Τα μυστικά της Εδέμ κ.ά., αλλά και με τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη με τον οποίο τα τελευταία δύο χρόνια συνεργάζονται στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου».

Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι ο σκηνοθέτης δεν θα αποχωρήσει από τη σειρά, αλλά θα διατηρήσει την επιμέλειά της. Από την ημέρα που έσκασε η συγκεκριμένη είδηση βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία κάποια μεγάλα κανάλια εξέφρασαν το έντονο ενδιαφέρον τους να μελετήσουν την πρόταση και να αποφασίσουν πολύ σύντομα την ένταξή της στο νέο τους πρόγραμμα. Η υπόθεση Το πρωτότυπο σενάριο θέλει τον Ομέρ να είναι ένας νέος γεμάτος ζωή και όνειρα για το μέλλον. Ενώ ετοιμάζεται να παντρευτεί τη μεγάλη του αγάπη, την πανέμορφη Είζάν, ξαφνικά συλλαμβάνεται για έναν φόνο και μια ληστεία που δεν διέπραξε και οδηγείται στη φυλακή. Η ζωή του μετατρέπεται σε κόλαση, ενώ η αρραβωνιαστικιά του και οι δύο αδελφικοί του φίλοι εξαφανίζονται… Για δέκα χρόνια ο Ομέρ βασανίζεται από ένα ερώτημα: Είναι δυνατόν οι τρεις πιο κοντινοί του άνθρωποι να του έπαιξαν ένα τόσο βρόμικο παιχνίδι

Ώσπου ύστερα από ένα τέλειο σχέδιο απόδρασης ο Ομέρ αλλάζει ταυτότητα και πρόσωπο. Ελεύθερος πια, με το όνομα Εζέλ, έχει μόνο έναν σκοπό στη ζωή του: να ανακαλύψει την αλήθεια και να πάρει εκδίκηση. Όμως η καρδιά του αντιστέκεται και συνεχίζει να χτυπάει μόνο για την Είζάν…

πηγή: gossip-tv.gr