ΓΥΝΑΙΚΑ

Αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι που το 80% των γυναικών προσποιείται οργασμό!

Αποκαλυπτική είναι έρευνα που έγινε από επιστήμονες στο πανεπιστήμιο του Central Lancashire και στο πανεπιστήμιο του Leeds στην Μ. Βρετανία, σχετικά με το… θέμα που ιντριγκάρει όλους τους σεξουαλικά ενεργούς ανθρώπους: τον γυναικείο οργασμό στο σεξ.

Συγκεκριμένα, εξέτασαν τις περιπτώσεις 71 γυναικών ηλικίας 18-48 ετών προκειμένου να προσδιορίσουν αν και κατά πόσον προσποιούνται τον οργασμό στο σεξ με τον σύντροφό τους, αλλά και με ποιον τρόπο το κάνουν και γιατί.

Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, οι ερευνητές βρήκαν ότι οι 8 στις 10 γυναίκες παραδέχονται πως ο οργασμός είναι όντως κάτι που προσποιούνται όταν κάνουν σεξ με τους συντρόφους τους.

Αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον είναι ότι όλες επιλέγουν να το κάνουν με “φωνητικές εκφράσεις” και ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι επειδή:

Θέλουν να τονώσουν το ηθικό του συντρόφου τους: Οι ρόλοι των δύο φύλων στο σεξ είναι εν πολλοίς προκαθορισμένοι. Ο άντρας “έχει την υποχρέωση” να φέρει την γυναίκα σε οργασμό και η ένταση αυτού του οργασμού είναι εκείνη που “βαθμολογεί” την επίδοσή του ως εραστή.

Θέλουν να “επιταχύνουν” την… ιεροτελεστία: Οι συμμετέχουσες στην έρευνα παραδέχτηκαν ότι πολλές φορές, επειδή έχουν όντως έρθει ήδη σε οργασμό ή επειδή εκείνη τη στιγμή “βαριούνται” και “δεν θέλουν να συνεχίσουν”, αλλά ταυτόχρονα δεν θέλουν να πληγώσου τον σύντροφό τους, επιλέγουν να φωνάζουν πιο δυνατά και να προσποιούνται οργασμό, επειδή αυτό φαίνεται πως κάνει και τον άνδρα να φτάνει σε οργασμό, επίσης και, έτσι, να τελειώσει η… ιεροτελεστία!

Με άλλα λόγια, οι φωνές και τα λόγια των γυναικών που “σημαίνουν” οργασμό, δεν είναι πάντα επειδή είναι… εκτός ελέγχου. 

Για την ακρίβεια, οι συμμετέχουσες απάντησαν ότι σπανίως φωνάζουν με τον ίδιο τρόπο όταν όντως φτάνουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ, ή όταν αυνανίζονται.

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ