LIFESTYLE

Οι φήμες για απιστία στη σχέση Βασάλου-Βαλαβάνη: Ποια είναι η πέτρα του σκανδάλου…

Τι συμβαίνει στη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου; Υπάρχει κρίση στη σχέση τους; Ισχύουν οι φήμες περί απιστίας;

Πρώτο το Nassos blog είχε αναφέρει για κρίση στη σχέση του ζευγαριού, σήμερα δημοσιογράφος στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» είπε μεταξύ άλλων:
«Τους τελευταίους μήνες αυτή η σχέση μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ γιατί και οι ίδιοι την προβάλλουν πολύ στα φώτα της δημοσιότητας. Από ό,τι φαίνεται όμως ο Βασάλος ενδιαφέρεται μόνο για τα φώτα της δημοσιότητας. Διότι όπως αναφέρατε κι εσείς η Βρισηίδα μπορεί να είναι η πέτρα του σκανδάλου η οποία μπορεί να γίνει ο χωρισμός της σχέσης αυτής… Το ρεπορτάζ που έχω κάνει λέει ότι έχουν προχωρήσει παραπάνω στη σχέση τους. Δεν είναι μόνο φίλοι… αλλά έχει γίνει και κάτι αναμεταξύ τους. Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ και τις πληροφορίες φαίνεται ότι ο Κωνσταντίνος απατάει την Ευρυδίκη και ασχολείται περισσότερο με την Βρισηίδα. Έχει παράλληλη σχέση ο Βασάλος. Μήπως γι’ αυτό η Ευρυδίκη τον κρατάει και βγάζουν συνέχεια story…»!

Η δε Κατερίνα Καινούργιου τόνισε στον αέρα της εκπομπής της: «Εγώ από αυτό θέλω να αποστασιοποιηθώ λίγο, γιατί είναι το δικό σου ρεπορτάζ. Από ό,τι έχω δει τα παιδιά είναι πολύ καλά μαζί. Το να έχεις σχέση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που είναι μια θεά, που είναι ένα γλυκό κορίτσι… Εγώ που έχω δει αυτά τα δύο παιδιά, φαίνονται πολύ ερωτευμένοι. Το παλεύουν πάρα πολύ. Είναι παιδιά με ήθος και ξέρω ότι ψάχνουν σπίτι και στο Φάληρο. Θέλω να αποστασιοποιηθώ… Μήπως η Βρισηίδα θέλει να το προκαλέσει όλο αυτό για δικούς της λόγους; Εγώ δε θέλω να το πιστέψω καν ότι μπορεί να ισχύει»!

 

gossip-tv.gr