LIFESTYLE

Μνημόσυνο χωρίς την χήρα του ηθοποιού – Δεν την ενημέρωσε κανείς!

Μνημόσυνο για τον πατέρα της, χωρίς να ενημερώσει τη γυναίκα του έκανε η κόρη του Στάθη Ψάλτη, η οικογένεια του οποίου, σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατό του, εξακολουθεί να είναι χωρισμένη στα δύο.

Η κόρη του Μαρία τέλεσε μνημόσυνο σε πολύ στενό κύκλο στο Νεκροταφείο Ζωγράφου, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της Κάτια Κυβέλου και τον θείο της Γιάννη Ρώτα. Στο μεταξύ, η χήρα του ηθοποιού, Χριστίνα Ψάλτη, πρόκειται σύμφωνα με την Espresso, να τελέσει δικό της μνημόσυνο το ερχόμενο Σάββατο 21 Απριλίου, στις 14:30.

Σε επικοινωνία της εφημερίδας με την Κάτια Κυβέλου, μητέρα της Μαρίας, είπε πως «η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο», επιβεβαιώνοντας με νόημα ότι η Χριστίνα ήταν απούσα.

Άνθρωπος από το περιβάλλον της χήρας λέει στην Espresso: «Η Χριστίνα δεν γνώριζε κάτι για το χθεσινό μνημόσυνο που τελέστηκε από την κόρη του Στάθη Ψάλτη και τη μητέρα της, γιατί δεν την προσκάλεσε κανείς. Ωστόσο, η ίδια δεν θα μπορούσε να μην παραστεί στο μνημόσυνο του Στάθη και αυτό θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο που συμπίπτει με την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του».