MEDIA

Power of love: Η Μαρία Μπακοδήμου αποκαλύπτει τι κάνουν οι παίκτες μετά το γύρισμα

Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε η Μαρία Μπακοδήμου στον Μαρίνο Βυθούλκα και το People και μίλησε μεταξύ άλλων για το Power of love.

Η παρουσιάστρια του reality που έχει ”κλέψει” τις εντυπώσεις, μίλησε για τη διαβίωση των παικτών στο σπίτι της αγάπης:  «Υπάρχει έρωτας ανάμεσά τους και το εντυπωσιακό είναι πως όλο αυτό λειτουργεί σε συγκεκριμένες συνθήκες. Ο χρόνος της συναναστροφής τους είναι περιορισμένος και τα πράγματα προχωράνε πιο αργά απ’ ό,τι στην πραγματική ζωή. Γι’ αυτό και τα συναισθήματα γιγαντώνονται μέσα στο Power οf Love», δήλωσε.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα δούμε τηλεοπτικά κάποιο ζευγάρι να ”ξεφεύγει” ερωτικά απάντησε: «Ερωτικά; Τι άλλο να κάνουν μέσα στο σπίτι; Το φιλί της Σταματίνας Τσιμτσιλή δεν το έχουν δώσει ακόμα (σ.σ. στο γάμο της με τον Θέμη Σοφό το νεόνυμφο ζευγάρι είχε ανταλλάξει ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα που το έδειξαν οι κάμερες). Όσο προχωρούν τα πράγματα και οι σχέσεις γίνονται βαθύτερες, σίγουρα θα δημιουργηθούν καταστάσεις που δεν μπορώ να γνωρίζω από πριν, αλλά θεωρώ πως η κατάσταση θα είναι δύσκολη».

Τέλος αποκάλυψε τι συμβαίνει μετά το πέρας των γυρισμάτων: «Όλα τα παιδιά, όταν ολοκληρώνεται το 8ωρο γύρισμα, μένουν στο στούντιο, όπου είναι το σπίτι τους. Υπάρχουν, όμως, σεκιούριτι που δεν επιτρέπουν να συναντιούνται τα αγόρια με τα κορίτσια. Γι’ αυτό και είναι ένα πείραμα αγάπης, γιατί κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, βλέπεις πως ένας άνθρωπος διαχειρίζεται μια σχέση, αλλά και τα συναισθήματα που θα προκληθούν μέσα από αυτή τη σχέση».

faysbook.gr