MEDIA

Η παρανομία στο Survivor που θα συζητηθεί: Τι αποκάλυψε ο Θοδωρής… (βίντεο)

Πολλά ακούστηκαν χτες μετά τη συνέντευξη του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου στο Survivor Πανόραμα. Το μοντέλο που αποχώρησε λόγω τραυματισμού από το παιχνίδι μίλησε για πολλά θέματα, με συνέπεια να χρειαστεί να ξαναβρεθεί στην εκπομπή!

Συγκεκριμένα χτες αναφέρθηκε στην καρύδα που τον συνέλαβε η κάμερα να βάζει στην τσάντα του. Ωστόσο μετά από παρατήρηση του κόσμου φαίνεται ότι θέλησε να διευκρινίσει τα πράγματα.

«Μου είπαν ότι δεν τα είπα ξεκάθαρα… Βάζω στην τσάντα όχι καρύδα, όχι φαγητό… κάτι άλλο που δεν μπορώ να πω για τους ευνόητους λόγους που με δεσμεύουν. Ήρθε κάτι στην κατοχή μου εκτός κανόνων, το οποίο δεν είμαι ο μοναδικός παίκτης που είχε έρθει στην κατοχή του με τους τρόπους που γινόταν… Αυτό βάζω στην περίφημη τσάντα, που δεν μπορώ να πω τι είναι γιατί είναι κάτι εκτός κανονισμών. Μας δεσμεύει κι ένα συμβόλαιο. Δεν προσγειωνόμαστε ξαφνικά στον χώρο που γίνεται το αγώνισμα. Υπάρχει και μία διαδρομή…»

Τι πιστεύετε πως ήταν το αντικείμενο που έκρυβε ο παίκτης του Survivor και έδειχναν να γνωρίζουν οι Βαλαβάνη και Βασάλος;

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας.

 

 

peoplegreece.com