MEDIA

Το εξώδικό της Ραμόνα για την κόντρα με τον Παπανώτα

Αίσθηση και ποικίλα σχόλια προκάλεσε προ ημερών η κόντρα ανάμεσα στην Ραμόνα Βλαντή και τον Δημήτρη Παπανώτα, με εκατέρωθεν βολές» και η νικήτρια του My Style Rocks, όπως είχε προαναγγείλει, απέστειλε εξώδικο προς το περιοδικό που φιλοξένησε τη συνέντευξή της από την οποία ξέσπασε ο καβγάς.

Στην εξώδικη διαμαρτυρία της προς το περιοδικό You Weekly, με ημερομηνία 12 Απριλίου, η Ραμόνα, που έχει δηλώσει ότι θα κινηθεί νομικά και κατά του πανελίστα του Happy Day, υποστηρίζει πως η δημοσιογράφος παραποίησε τα λεγόμενά της και παραθέτει το επίμαχο σημείο από την ηλεκτρονική τους αλληλογραφία. «Σας καλώ, όπως στην επόμενη έκδοση του περιοδικού από την δημοσίευση της παρούσας, προβείτε στη δημοσίευση του πραγματικού κειμένου της συνέντευξης στην ίδια ή καλύτερη θέση και με άλλον τίτλο, αποκαθιστώντας παράλληλα την αλήθεια, αλλιώς σας δηλώνω πως θα μετέλθω κάθε νόμιμο μέσο προς ικανοποίηση της αξιώσεώς μου, προσφεύγοντας στα αρμόδια Δικαστήρια και Αρχές», καταλήγει.

Απαντώντας, το περιοδικό αρνείται όσα του καταλογίζονται και τονίζει πως επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του από την δυσφημιστική διάδοση ότι δήθεν αλλοιώθηκε το περιεχόμενο των δηλώσεών της. Παράλληλα, παραθέτει, τόσο το email με τις απαντήσεις της για τον Δημήτρη Παπανώτα, όσο και το τελικό κείμενο, επισημαίνοντας πως «από την αντιπαραβολή προκύπτει πέραν πάσης αμφιβολίας πως τα σχόλια της κα. Βλαντή δεν αλλοιώθηκαν, με εξαίρεση την αναγκαία γλωσσική εξομάλυνση των ερωτοαπαντήσεων και την προσαρμογή στον χώρο του περιοδικού».

Δείτε το εξώδικο και την απάντηση:

 

peoplegreece.com