ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Εφιάλτης στον αέρα! Άνοιξε το παράθυρο του αεροπλάνου την ώρα της πτήσης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι επιβάτες ενός αεροπλάνου που εκτελόύσε πτήση από το Αμριτσάρ στο Δελχί, όταν αποκολλήθηκε το πλαίσιο ενός παραθύρου!

Σε βίντεο που κατέγραψε με το κινητό του ένας από τους επιβάτες και κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου, έχει αποτυπωθεί η στιγμή που μία αεροσυνοδός της Air India προσπαθεί να φτιάξει με τα χέρια της το πλαίσιο του παραθύρου που φαίνεται να έχει αποκολληθεί λόγω εξαιρετικά έντονων αναταράξεων που κράτησαν πάνω από 15 λεπτά και έκαναν τους επιβάτες να ουρλιάζουν κυριολεκτικά από τον τρόμο.

Τρία άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των αναταράξεων και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο μετά την προσγείωση του αεροσκάφους.
Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, πολλοί από τους 240 επιβάτες της πτήσης της Air India εμφανίζονται τρομοκρατημένοι ενώ η αεροσυνοδός προσπαθεί να στερεώσει το πλαίσιο του παραθύρου που έχει ξεκολλήσει.

Στη συνέχεια, η ίδια αεροσυνοδός προσπαθεί να καθησυχάσει τη γυναίκα που κάθεται δίπλα στο σπασμένο παράθυρο, η οποία είναι εμφανώς ταραγμένη,
Το περιστατικό συνέβη μόλις λίγα 24ωρα μετά το θάνατο μιας 43χρονης Αμερικανίδας, η οποία πέθανε κατά τη διάρκεια πτήσης όταν το παράθυρό της έσπασε από έκρηξη του κινητήρα και τη «ρούφηξε» έξω.