ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τον διαψεύδουν οι βουλευτές του»: Τι σχολίασε η ΝΔ για την ομιλία Τσίπρα

Με μια δηκτική ανακοίνωση το γραφείο Τύπου της ΝΔ σχολιάζει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει ότι «Ο κ. Τσίπρας επέμεινε και πάλι στη θεωρία της καθαρής εξόδου από τα μνημόνια, παρ’ ότι αυτή διαψεύδεται πια, ακόμη και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ».

 Επιπροσθέτως, η αξιωματική αντιπολίτευση απευθύνει ένα ερώτημα στον Αλέξη Τσίπρα, για το οποίο τον καλεί να απαντήσει: «Αν είναι καθαρή η έξοδος, γιατί ο πρωθυπουργός δεν ακυρώνει εδώ και τώρα τις νέες μειώσεις των συντάξεων και του αφορολογήτου που με δική του υπογραφή θα ισχύσουν το 2019 και το 2020;».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο κ. Τσίπρας επέμεινε και πάλι στη θεωρία της καθαρής εξόδου από τα μνημόνια, παρ’ ότι αυτή διαψεύδεται πια, ακόμη και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Νέα Δημοκρατία θα του απευθύνει σήμερα ένα ερώτημα: Αν είναι καθαρή η έξοδος, γιατί ο πρωθυπουργός δεν ακυρώνει εδώ και τώρα τις νέες μειώσεις των συντάξεων και του αφορολογήτου που με δική του υπογραφή θα ισχύσουν το 2019 και το 2020;».