LIFESTYLE

Συγκλονίζει ο έλληνας τραγουδιστής: Στην εντατική το παιδί του – «Λιποθύμησε στα χέρια μου»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα ο γιος του, όταν μετά από μια λάθος διάγνωση χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 15 ημέρες στην εντατική!

«Τις μέρες του Πάσχα χτύπησε το κουτελάκι του λίγο, μια μικρή αμυχή. Πήρε ένα μικρόβιο, αλλά δεν φαινόταν στην αρχή κάτι σοβαρό. Εμφανίστηκαν κάποια σπιθουράκια στο πρόσωπο, πήγαμε στο νοσοκομείο και μας είπαν πως ήταν τσιμπήματα. Πηγαίνοντας σπίτι γινόταν χειρότερα, την επόμενη ημέρα είχαν κλείσει και τα δυο του μάτια. ήταν κατακόκκινο, είχε πυρετό. Πήγαμε και σε άλλο γιατρό και μας είπε να πάμε Αθήνα. Πηγαίνοντας στην Αθήνα, ξαφνικά το μωρό ήταν πάνω στα χέρια μου και λιποθυμούσε. Δεν μπορείς να φανταστείς την εικόνα. Δεν ήξερες αν προλαβαίνεις να πας στην Αθήνα. Λέω στη Φωτεινή «σταμάτα στην άκρη και ζήτα βοήθεια από την αστυνομία». Τους ακολουθήσαμε και μας έφεραν σφαίρα στην Αθήνα!

Το έβαλαν το παιδί σε μονάδα εντατικής φροντίδας. Από το σκίσιμο που είχε το μωρό κόλλησε σταφυλόκοκκο. Αυτό με το χεράκι του το έβαλε στο μάτι και από εκεί πέρασε στο αίμα. Ήμασταν στη φάση για πολλές μέρες αν θα φύγουμε από το νοσοκομείο τρεις ή δυο. Έμεινε 15 μέρες. Όλα καλά τώρα. Μην τύχει σε κανέναν. Αυτό που πέρασα εγώ δεν θέλω να το περάσει άλλος!» ανέφερε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.