ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομολόγησε η 22χρονη που σκότωσε το νεογέννητο μωρό της! Τι είπε στους αστυνομικούς

Μια 22χρονη κρατείται στην Ασφάλεια και ανακρίνεται αυτήν την ώρα για το νεκρό βρέφος, που βρέθηκε σε ακάλυπτο πολυκατοικίας, στην οδό Πριγκιποννήσων, στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, η νεαρή γυναίκα είναι φοιτήτρια και -κατά πάσα πιθανότητα- είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Στην πολυκατοικία μένει μαζί με την μητέρα της. Οι ίδιες πληροοφορίες αναφέρουν πως οι δύο γυναίκες κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη, λόγω των περιττών κιλών της 22χρονης.

Από την νεαρή γυναίκα λήφθηκε DNA και αναμένονται τα αποτελέσματα της διαδικασίας σύγκρισης με το γενετικό υλικό του νεκρού βρέφους. 

Ενημέρωση 21:20

Η νεαρή γυναίκα ομολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ.

Η 22χρονη είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, την οποία προσπάθησε να αποκρύψει από τους δικούς της ανθρώπους. Οταν γέννησε, σε κατάσταση πανικού προσπάθησε να το αποκρύψει και εγκατέλειψε το νεογέννητο αγοράκι, με τον ομφάλιο λώρο, τυλιγμένο σε σεντόνι, μέσα σε πλαστική σακούλα, στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Μετά την εξέτασή της από τους αστυνομικούς, η φοιτήτρια διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και την Τετάρτη αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της.