LIFESTYLE

Χαμός: Η οργισμένη απάντηση της Τζίνας Αλιμόνου στον Παύλο Βαρδινογιάννη

Το θέμα της επιμέλειας των παιδιών του ζεύγους Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στη δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού. Εκατέρωθεν κατηγορίες και απαντήσεις μέσω των δικηγόρων τους έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η Τζίνα Αλιμόνου απαντά στους ισχυρισμούς του Παύλου Βαρδινογιάννη για τη διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας και της ψυχικής υγείας των τεσσάρων παιδιών τους. Οι δηλώσεις του δικηγόρου της φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Φτιάξε καφέ να στα πω».

«Είναι παντελώς ψευδή και ανυπόστατη και αυτή η κατηγορία. Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω πως η επιχείρηση λάσπης είναι το μόνο μέσο του Παύλου Βαρδινογιάννη για να αφαιρέσει τα παιδιά από τη μάνα τους, παρότι η δικαιοσύνη έχει αποφασίσει δυο φορές αντίθετα.

Όλα αυτά εντάσσονται στην διαρκή επιχείρηση εκφοβισμού που ακολουθεί απέναντί μου, μέσα και έξω από το σπίτι, για ένα μεγάλο διάστημα ήδη. Ένα έχω να σας πω. Ότι με όλους αυτούς τους τρόπους και τις μεθοδεύσεις δείχνει τη μεγαλύτερη ασέβεια και αδιαφορία προς τα παιδιά μας. Αυτά όμως παρά την παντελή απουσία του πατέρα τους από την ανατροφή τους, έχουν μια πολύ καλή φυσική και ψυχοσωματική ανάπτυξη και υγεία και διακρίνονται στο σχολείο για την αγωγή τους και τον καλό τους χαρακτήρα. Είναι από τα πιο αγαπητά παιδιά από τους δασκάλους και από τους συμμαθητές τους».