LIFESTYLE

«Σχολιάζοντας στο “καφενείο” κανείς δε “γ@μ@σ@”»! Γιατί ξέσπασε ο Νίνο;

Μια φωτογραφία του γνωστού τραγουδιστή με λεζάντα:«Αχ Θεοί λυπηθείτε με» ήταν η αφορμή για να σχολιάσει μια διαδικτυακή του φίλη: «Σύνελθε».

Φαίνεται πως το σχόλιο ενόχλησε τον Νίνο ο οποίος απάντησε γράφοντας: «Αντί να σχολιάζεις σε φωτογραφίες, σχεδίασε κάτι για σένα ,για τη ζωή σου, σήκω πάνω και πήγαινε για αυτό. Προς όλους όσους χάνουν τον χρόνο τους έν ζωή σχολιάζοντας τις ζωές των άλλων. «Παιδιά» κάθε ηλικίας, να κάνετε σχέδια ,να προχωράτε σε πράξεις, να κάνετε λάθη ,να κερδίσετε, να χάσετε. Μόνο έτσι γίνεται. Σχολιάζοντας στο «καφενείο» κανείς δε «γ@μ@σε». Με αγάπη. N.Ξ.»!

Προφανώς η ”θαυμάστρια” δεν αρκέστηκε στην απάντηση και του έγραψε: «Αντί να καμώνεσαι σε φωτογραφίες, σχεδίασε κάτι για σένα, για τη ζωή σου, σήκω πάνω και πήγαινε για αυτό. Και αν δεν μπορείς να κάνεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις, δεν σου φταίει μια λέξη, ένα ρήμα…. Αν σου έλεγα, αυτά που αρέσκεσαι να ακούς και να βλέπεις δεν θα αντιδρούσες ενοχλημένος. Τέτοια θα ήθελες…. Θα τα βρεις…. Όχι από εμένα όμως. Καλή συνέχεια στον αγώνα σου. Με συμπάθεια. Αγαθή Μαρκοπούλου»!

faysbook.gr