MEDIA

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το πρώτο έπαθλο μετά την ένωση

Μετά το πάρτι για να γιορτάσουν την ένωση, αλλά και την πορεία τους μέχρι σήμερα στο Survivor, οι δύο ομάδες θα κληθούν να έρθουν και πάλι αντιμέτωποι με ένα απαιτητικό αγώνισμα. Αυτή την εβδομάδα, όλοι οι παίκτες είναι ασφαλείς, καθώς, όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, δεν θα υπάρξει αποχώρηση λόγω της ένωσης.

Ακόμα και στον διαγωνισμό καραόκε, νικητές ήταν δύο Διάσημοι, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο Στέλιος Κρητικός. Οι δυο τους θα βρεθούν και πάλι στον Άγιο Δομίνικο, στον τρίτο κύκλο του Survivor, που θα γίνει τον επόμενο χρόνο.

Όλοι οι παίκτες διασκέδασαν και απόλαυσαν ένα χορτάτο γεύμα, όμως, ήρθε η στιγμή να επανέλθουν στον αγώνα της επιβίωσης. Οι Μαχητές εξακολουθούν να έχουν προβλήματα με τις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα, ενώ οι Διάσημοι έχουν σαρώσει όλα τα μεγάλα έπαθλα. Ο Νάσος επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό στον στίβο μάχης, έπειτα τον τραυματισμό που τον είχε ταλαιπωρήσει στο γόνατο.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες διαρροές, νικητές του πρώτου αγώνα μετά την ένωση είναι οι Διάσημοι, οι οποίοι φαίνεται πως είναι οι πιο ξεκούραστοι και ετοιμοπόλεμοι.