ΔΙΕΘΝΗ

Απίστευτο; Γραμματέας υπουργού πωλούσε σεξ μέσω διαδικτύου!

Σάλος έχει προκληθεί στη Βρετανία από την αποκάλυψη ότι γραμματέας του υπουργού Στέγασης, Κοινοτήτων και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ντόμινικ Ράαμπ, διέθετε τον εαυτό της για σεξ αντί χρημάτων μέσω του διαδικτύου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror, η 20χρονη γραμματέας συναντήθηκε με έναν δημοσιογράφο, ο οποίος παρίστανε τον πλούσιο επιχειρηματία. Η κοπέλα φέρεται να καυχιόταν ότι γνώριζε "κάθε κίνηση" του Ράαμπ και αστειευόταν για το πόσο θα ήθελε να απολυθεί για το γεγονός ότι έκανε σεξ στο γραφείο του αφεντικού της.

Η νεαρή είπε στον δημοσιογράφο ότι ήλπιζε να κερδίζει μέχρι και 5.000 στερλίνες τον μήνα από τους πλούσιους πελάτες της, υποσχόμενη ωστόσο διακριτικότητα, επιμένοντας ότι "όλα είναι προστατευμένα". Παραδέχτηκε ότι τα αφεντικά της θα έχουν "πρόβλημα" με την δεύτερη δουλειά της αλλά επεσήμανε ότι "δεν βλέπει μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτού και του να κάνεις πολλές γνωριμίες στο Tinder".

Τόνισε, επίσης, στον δημοσιογράφο της Mirror ότι για 750 στερλίνες θα μπορούσε να έχει "πλήρη πρόσβαση". Όταν ρωτήθηκε τι ήταν διατεθειμένη να κάνει για αυτό το ποσό, απάντησε: "Ότιδήποτε θέλετε". Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι συναντήθηκε με την 20χρονη δύο φορές, την πλήρωσε και τις δύο αλλά προφασίστηκε δικαιολογίες και έφυγε. Η νεαρή είπε στον δημοσιογράφο: "Ξέρω τα πάντα γι' αυτόν. Ξέρω κάθε κίνησή του. Ξέρω πού είναι σήμερα".

Οι αποκαλύψεις για τη δράση της 20χρονης έχουν προκαλέσει "πονοκέφαλο" στον Ράαμπ, ο οποίος εκτιμάται ότι μπορεί να γίνει πρωθυπουργός στο μέλλον ενώ έχει θέσει σημαντικό ζήτημα ασφαλείας για το κόμμα των Συντηρητικών.

Εκπρόσωπος του υπουργείου επιβεβαίωσε ότι γνωρίζουν το θέμα και το ερευνούν. "Δεν υπάρχει κανένας υπαινιγμός ότι έχουν αποκαλυφθεί επίσημες πληροφορίες" είπε ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει ότι ο Ράαμπ γνώριζε τις ενέργειες της γραμματέας του.

news247.gr