MEDIA

Η «Νικόλ» αποκαλύπτει πως… φιλάει ο Ντάνος!

Πέρασε στην τηλεοπτική… ιστορία σαν το πρώτο κορίτσι που φίλησε σε ρόλο ο Ντάνος και είναι σίγουρα η κατάλληλα να μας απαντήσει στην ερώτηση: Πως φιλάει ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

 

Ο λόγος για την Ελεονώρα Αντωνιάδου, την Νικόλ του Τατουάζ η οποία δέχεται δεκάδες μηνύματα στα social media ώστε να ομολογήσει πώς φιλάει ο Ντάνος.

«Στην αρχή γελάσαμε πολύ, γιατί ήταν το πρώτο του τηλεοπτικό φιλί. Οπότε, επειδή δεν είχε σχετική εμπειρία, ρωτούσε πώς ακριβώς γίνεται όλο αυτό στην τηλεόραση για να είναι ενημερωμένος. Ο Γιώργος έχει αυτό το καλό. Όταν δεν ξέρει κάτι, ρωτάει. Περπατήσαμε, λοιπόν, εκεί στις πέτρες, τα πόδια μας πονούσαν, ο Αντρέας μας έδινε οδηγίες και το φιλί βγήκε αβίαστα. Ο Γιώργος, πάντως, είναι πάρα πολύ προστατευτικός ως άνθρωπος και πρόσεχε να μη ρίξει το βάρος του πάνω μου γι' αυτό και στήριζε όλο του το σώμα στον αέρα με τα χέρια του. Όσο ,για την ερώτηση "πώς φιλάει ο Ντάνος" πραγματικά δεν ξέρω τι να απαντήσω. Σαν άνθρωπος φιλάει» είπε.

Έπειτα από το πλέον ιστορικό φιλί, αναμενόμενο ήταν να ξεκινήσουν οι φήμες περί σχέσης Ελεονώρας – Γιώργου.

 

«Δεν ξέρω πώς ξεκινούν όλες αυτές οι φήμες. Ας πούμε, στο Instagram φτιάχνουν λογαριασμούς που μια υποστηρίζουν ότι ο Ντάνος τα έχει με την Κατερίνα Γερονικολού, μια ότι τα έχει μ' εμένα. Το σίγουρο είναι ότι αυτές οι ιστορίες δεν ισχύουν» απαντά.