LIFESTYLE

Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ που θα βρεθεί στο γάμο του πρίγκιπα Harry

Είναι ο γάμος της χρονιάς και για τη Μ. Βρετανία, η στιγμή που όλοι περιμένουν. Ο πάλαι ποτέ άτακτος, αλλά πάντα αγαπημένος τους πρίγκιπας Harry, στις 19 Μάϊου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, έχοντας δίπλα την αγαπημένη του Meghan Markle. Το Παλάτι βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το γάμο, ρυθμίζοντας όλες τις λεπτομέρειες.

Και τώρα, που γέννησε και η Kate Middleton και ήρθε το νέο μέλος της οικογένειας, ο πρίγκιπας Louis, οι Βρετανοί στρέφουν, πλέον, όλη την προσοχή και το ενδιαφέρον στον επικείμενο γάμο. Και οι πληροφορίες πάνε κι έρχονται. Ανάμεσα σε αυτές, είναι και οι καλεσμένοι που θα βρεθούν στην τελετή. Όπως ξέρουμε, από πρόσφατα δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας Harry «έριξε» πόρτα σε ισχυρά πολιτικά πρόσωπα, όπως η Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανία Τερέζα Μέι, αλλά και το ζεύγος των Ομπάμα. Δεν έριξαν, όμως, «άκυρο» σε λαμπερά πρόσωπα της showbiz.

 

Και αν στο γάμο δεν έχουμε Ομπάμα, θα έχουμε… Clooney! Σύμφωνα με δημοσίευμα του US Weekly, ο George και η Amal Clooney πρόκειται να λάβουν το πριγκιπικό προσκλητήριο. Μάλιστα, την πληροφορία έδωσε ο στιλίστας της δικηγόρου, ο οποίος είναι στιλίστας και της Meghan Markle. Κι εννοείται ότι το ζεύγος θα δώσει το λαμπερό του παρών. Άλλωστε, η Amal είναι Βρετανίδα κι έχει ένα λόγο παραπάνω. Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους αναμένεται να είναι και το ζεύγος Beckham, αφού έχουν φιλικές σχέσεις με τη Βασιλική οικογένεια.

 

mothersblog.gr