LIFESTYLE

«Έχω χάσει ένα παιδί από παράτυφο»: Συγκλονίζει η αποκάλυψη Έλληνα ηθοποιού!

Ο Ανέστης Βλάχος, μίλησε στον Γιώργο Κακογιάννη και στο Youweekly για τη ζωή του, την καριέρα του αλλά και τις δύσκολες οικογενειακές στιγμές που έχει βιώσει. Ο «κακός» του ελληνικού κινηματογράφου μίλησε μεταξύ άλλων για τους δυο γάμους που έχει κάνει αποκαλύπτωντας πως: «Με την πρώτη μου γυναίκα,που δυστυχώς πέθανε πρόσφατα,απέκτησα τον γιο μου τον Ηρακλή. Με τη δεύτερη γυναίκα μου έχω την κόρη μου, την Έλλη, που πρόσφατα έφυγε για τις Βρυξέλλες με την εταιρεία που δουλεύει. Ξέρει 4 γλώσσες, έχει πάρει δίπλωμα από την Ακαδημία και από το Πολυτεχνείο, μορφώθηκε… Ξόδεψα εγώ, αλλά χαλάλι της, εύχομαι απλά να έχει μυαλό».

Με μεγάλη υπερηφάνια και αγάπη ο ηθοποιός μίλησε και για τα εγγόνια του. «Από το γιο μου έχω αποκτήσει δυο εγγόνια κουκλιά και είμαι τρελός για αυτά, όχι μόνο περήφανος. Δεν αξίζει τίποτα άλλο στη ζωή, μόνο αυτές οι μικροχαρές», είπε χαρακτηριστικά.

Συγκλονιστικά ήταν τα λόγια που είπε o Ανέστης Βλάχος, στη συνέντευξη, για το παιδί που έχασε από αρρώστια καθώς και η αποκάλυψη για το γάμο του. «Έχω χάσει ένα παιδί από παράτυφο. Ήταν ένα κοριτσάκι, ένα αγγελούδι 2,5 χρονών, και μου κόστισε πολύ τότε. Γέρασα κατά σαράντα χρόνια από τη στεναχώρια μου. Θυμάμαι που είχαμε τσακωθεί με τη γυναίκα μου και έμενα αλλού, όμως κάθε Σάββατο τους πήγαινα ένα ταξί γεμάτο πράγματα, καθόταν μια ώρα και ξεφόρτωνε. Όταν ετοιμαζόμουν να φύγω το καταλάβαινε κι ας ήταν 2,5 χρόνων, έτρεχε στην πόρτα και άπλωνε τα χέρια της για να μην ανοίξω την πόρτα. Και την έχασα σε μια μέρα… Όλο αυτό έπαιξε μεγάλο ψυχολογικό ρόλο σε μένα. Παρ΄ότι  όμως είχα χωρίσει με την πρώτη γυναίκα μου δεν εγκατέλειψα τα παιδιά μου, γιατί υπέφερα μικρός, μεγάλωσα ορφανός και ξέρω τι θα πει παιδί. Αν με τη γυναίκα μου είχαμε διαφορές, αυτό αφορά εμένα και εκείνη. Το παιδάκι δεν φταίει, είναι αμαρτία», εξομολογήθηκε.

 

 

peoplegreece.com