ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έφαγε πόρτα» σε νοσοκομείο γνωστή Ελληνίδα λόγω… Survivor! Όλη η περιπέτειά της

Το δικό της… Survivor ζει η Ματούλα! Η γνωστή περσόνα του Κολωνακίου, το όνομα της οποίας έχει συνδεθεί με τη χρυσή εποχή της κοσμικής Αθήνας και της Μυκόνου, περνάει μια ακόμη δυσάρεστη περιπέτεια με την υγεία της, αφού έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει πλέον κινητικό πρόβλημα.

Ωστόσο, το γνωστό reality επιβίωσης του Σκάι -σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ίδια στην «Εspresso»- της δημιούργησε πρόβλημα στην άμεση περίθαλψή της στο πρώτο νοσοκομείο όπου οδηγήθηκε με το ασθενοφόρο. Ο λόγος; «Κάποιοι από τους γιατρούς, που εφημέρευαν, ήταν απορροφημένοι με τα κατορθώματα της Κατερίνας Δαλάκα στο "Survivor"…».

Το δράμα της Ματούλας άρχισε την Κυριακή το βράδυ, όταν αισθάνθηκε έντονη ζάλη και έπεσε στο πάτωμα της κουζίνας του σπιτιού της, στο Κολωνάκι. «Επεσα και χτύπησα άσχημα στο κεφάλι και δεν μπορούσα να σηκωθώ. Ευτυχώς, ήταν κοντά μου το τηλέφωνο και κάλεσα το 166 για να μου στείλει ασθενοφόρο. Ομως, επειδή δεν μπορούσα να τους ανοίξω την πόρτα, τηλεφώνησα σε έναν καλό μου φίλο, τον Γιώργο Μακρυγιάννη, που έχει κλειδιά του σπιτιού μου, να έρθει να τους ανοίξει εκείνος. Οπως και έγινε…» μας δήλωσε και -με το γνώριμο χιούμορ που τη χαρακτηρίζει- ανέφερε τι ακριβώς της συνέβη στο πρώτο δημόσιο νοσοκομείο όπου τη μετέφερε το όχημα του ΕΚΑΒ:

Στο εφημερεύον

«Φορώντας τη νυχτικιά μου με έβαλαν σε ένα φορείο κι εκεί -με τον φόβο μήπως έχω πάθει εγκεφαλικό- έπρεπε στο εφημερεύον νοσοκομείο που με πήγαν να κάνω τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια κάποιο γιατρός να τις δει. Πού να βρεις, όμως, γιατρό; Πίσω από μια πόρτα που μου έδειξαν ότι βρίσκονταν οι γιατροί ακουγόταν μέχρι απέξω η ανοιχτή τηλεόραση που παρακολουθούσαν.Ακουγα μια αντρική φωνή να λέει "Τρία, δύο, ένα" και το όνομα της Δαλάκα. Κατάλαβα πως κάποιοι έβλεπαν "Survivor"και -προκειμένου να συγχυστώ- έφυγα κι εγώ τρέχοντας, σαν την Κατερίνα Δαλάκα. Πήρα ταξί για το σπίτι μου, για να δω τι θα κάνω με το πρόβλημά μου…»

Η Ματούλα πλέον νοσηλεύεται σε άλλο δημόσιο νοσοκομείο και θα μείνει εκεί μέχρι να αντιμετωπιστεί το κινητικό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στα πόδια της «λόγω του αιματώματος στο κεφάλι της», όπως μας εξήγησε η ίδια.

Από τον Αλκίνοο Μπουνιά
espressonews.gr