ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είσαι σκιάχτρο, Δεν απαντώ σε νεοναζί κανίβαλο»! Απίστευτος καβγάς Κασιδιάρη – Χριστοδουλοπούλου

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, και την Τασία Χριστοδουλοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώτος εξύβρισε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας την «σκιάχτρο», προσθέτοντας ότι όταν αναλάβουν την εξουσία θα την βάλουν ως τέτοιο για να διώχνει τους λαθρομετανάστες.

Λίγες ώρες αργότερα, η κυρία Χριστοδουλοπούλου ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και απάντησε στις ύβρεις του Κασιδιάρη, αποκαλώντας τον «νεοναζί κανίβαλο»: «Δεν θα απαντήσω στο παραλήρημα που ακούστηκε στη Βουλή από τον νεοναζι κανίβαλο. Θα πω μόνο ότι ελπίζω η ελληνική δικαιοσύνη να κάνει της δουλειά της για να ξεβρωμίσει η Βουλή από αυτό το φασιστικό, σεξιστικό, ρατσιστικό, ξενοφοβικό λόγο που ακούμε παρακολουθούμε και δεν μπορούμε να αντιδράσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γ. Λαμπρούλης ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά οι προσβλητικές εκφράσεις που ακούστηκαν στην αίθουσα και αφορούσαν την κα Χριστοδουλοπούλου. «Να έχουμε παρακαλώ αντανακλαστικά όταν ακούγονται αυτές οι χυδαιότητες. Δεν μπορεί να είναι απλώς ατομικό δικαίωμα του καθενός», απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖA.