ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημερίδα του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας

Στο αμφιθέατρο του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης 2 ΑΝΟΔΟΣ-Εκπαιδευτική-Συμβουλευτική (Αραπάκη 6, Καλλιθέα) πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημερίδα του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας με θέμα «Ευρωπαϊκός Κανονισμός για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)».
Η Αίθουσα ήταν κατάμεστη από νωρίς με επαγγελματίες της πόλης που βρήκαν εξαιρετική ευκαιρία να ενημερωθούν και να εκφράσουν τις απορίες τους για το νέο κανονισμό που θα ισχύει από την 25η Μαίου.
Ομιλητές ήταν η κα. Πάνου Δήμητρα, ο κος Καλογεράς Διονύσιος & ο κος Χαρίσης Θωμάς. Αξίζουν πολλά μπράβο στον πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας Ανδρέα Αναστόπουλο για την άψογη διοργάνωση όπως και στον γνωστό δημοσιογράφο Άκη Παυλόπουλο για τον εξαίρετο συντονισμό της ημερίδας.

]

Στην Φωτογραφία είναι ο Κος Ανδρέας Αναστόπουλος (Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας), ο γνωστός δημοσιογράφος και συντονιστής της ημερίδας Άκης Παυλόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Καλλιθέας κος Μανώλης Κωστάκης

Εκτός από το πλήθος των ελευθερων επαγγελματιών της πόλης το παρών έδωσαν και οι Κωστάκης Μανώλης (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Καλλιθέας), κα Άννα Γιαννακού-Πάσχου (Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Καλλιθέας), κα Δαμουλιάνου Κορίνα (Πρόεδρος ΔΑΕΚ), κ. Παπαθανασόπουλος Θεόδωρος (Εκπρόσωπος Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Καλλιθέας), κ. Κουγιουμτζής Νίκος (Β’Αντιπρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών),και ο κ. Ανδρεόπουλος Ανδρέας (Γενικός Γραμματέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων).