ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Χολέρα» και «πολιτικό τραβέλι» για τον Ψωμιάδη ο Μπουτάρης – «Ας πρόσεχε» από τον Καρατζαφέρη

Λεκτική επίθεση εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά του Γιάννη Μπουτάρη, λίγο πριν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ξυλοκοπηθεί άγρια, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

«Αυτός έχει ξεπουλήσει την Μακεδονία… Αυτός! Αυτή η χολέρα, αυτό το τραβέλι το πολιτικό…» ακούγεται να λέει ο τέως Νομάρχης Θεσσαλονίκης, ενώ ο κόσμος γύρω του γιουχάρει.

 

 

Την επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, καταδίκασε ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, υπογραμμίζοντας πως «τον πολιτικό μου αντίπαλο προσωπικά τον θέλω όρθιο».

«Από την άλλη, έχετε αντιληφθεί πόσες φορές ο περίεργος αυτός τύπος έχει προσβάλλει όχι τον ποντιακό ελληνισμό αλλά την ίδια την κοινωνία, την ίδια την ιστορία του ελληνικού λαού. Άρα συγχωροχάρτι δεν υπάρχει», πρόσθεσε σε σημερινές δηλώσεις του ο κ. Ψωμιάδης.

Στο ίδιο μήκος κύματος αναφορικά με τον άγριο ξυλοδαρμό του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κινήθηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού έγραψε στο Facebook: «Οι προσκλήσεις του Μπουταρη δεν έμειναν αναπάντητες. Οργή λαου στον απίθανο δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Οι Πόντιοι αντέδρασαν. Ας πρόσεχε…».