ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κέρκυρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την ημερίδα- συνέδριο που διοργανώνει η ΝΔ σε γνωστό ξενοδοχείο στην Κέρκυρα, με τίτλο «Ιόνιες Ημέρες Ανάπτυξης» παρακολούθησε, για περίπου μία ώρα, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το Συνέδριο που είναι κατά σειρά το 4ο στο Ιόνιο και βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη, «κλείνει» τον κύκλο των ημερίδων που έχουν πραγματοποιηθεί στη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και τη Λευκάδα.

Κατά τη σημερινή ημερίδα- συνέδριο, έχουν προγραμματιστεί θεματικές ενότητες που άπτονται του τουρισμού, του πολιτισμού, των υποδομών, του πρωτογενούς τομέα αλλά και των απορριμμάτων.

Το Συνέδριο «Ιόνιες Ημέρες Ανάπτυξης» για την Κέρκυρα, τους Παξούς και τις Διαπόντιες Νήσους, θα χαιρετήσει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, το απόγευμα, οπότε θα ανακοινωθούν και τα συμπεράσματα των εργασιών του, από τον βουλευτή Επικρατείας- υπεύθυνο Τομέα Υγείας & Ιονίων Νήσων της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΝΔ, κατά την άφιξή του στο νησί, επισκέφθηκε τη Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας (Παλαιά Φιλαρμονική), τη Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας «Μάντζαρος», την Αναγνωστική Εταιρεία Κέρκυρας και τον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας, ενώ συνοδευόμενος από μέλη του κόμματος της ΝΔ στο νησί, περπάτησε στα καντούνια της Κέρκυρας και την Πλατεία Σπιανάδα, όπου συνομίλησε και χαιρέτησε πολίτες.

news.gr