ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Μόλις δείτε σε τι Εκπαιδεύονται πλέον οι πυροσβέστες στην Γερμανία, θα κοκκινίσετε από ντροπή

Οι πυροσβέστες στην Γερμανία εκπαιδεύονται να βοηθούν άντρες που βρίσκονται σε δύσκολες καταστάσεις με εpωτικά παιχνίδια.

Τα παράξενα μαθήματα δείχνουν στους πυροσβέστες πώς να βγάζουν δαχτυλίδια που έχουν σφηνώσει στο πέος ή να βγάζουν αντικείμενα από τον πiσoνό.

Ξεκίνησε λόγω των αυξημένων περιστατικών στην χώρα από άντρες που οι σε ξουαλικές τους ορμές τους έβαλαν σε δύσκολη κατάσταση.

Ανάμεσα στα περιστατικά ήταν και ένας άντρας που είχε βάλει βελόνες για πλέξιμο στην ουpήθρα του και είχαν σφηνώσει και ένας άλλος του οποίου το μόριο είχε σφηνώσει σε ένα μπουκάλι.

Το σεμινάριο δείχνει στους εκπαιδευόμενους πώς να αφαιρούν εpωτικά παιχνίδια και άλλα αντικείμενα χωρίς να βλάπτουν το άτομο.

Μία ομάδα 600 πυροσβεστών από το Saxony του Dresden έμαθαν πώς να αφαιρούν ένα δαχτυλίδι που έχει σφηνώσει σε αντρικό μόριο, με την χρήση τροχού.

Ο εκπαιδευτής Eric Forberg, 39, είπε όμως πως αυτά τα ατυχήματα με τα δαχτυλίδια είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Έχουν σημειωθεί πολύ πιο επίπονα και παράξενα περιστατικά, όπως ένας άντρας που είχε βάλει ένα μήλο στον πισινό του και είχε σφηνωθεί.

Ένας αρσιβαρίστας από το Worms είχε περάσει τρεις ώρες προσπαθώντας να βγάλει το μόριό του από την κεντρική τρύπα ενός βάρους 2.25 κιλών.

 

 Tromaktiko