MEDIA

Εχθροί οι πρώην «φίλοι» στο Survivor – «Λυπάμαι γι’αυτόν»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές του Survivor βρίσκονται σε μία κόντρα που παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις και πλέον εκφράζεται με πολλού τρόπους. Στο χθεσινό επεισόδιο οι παίκτες των δύο ομάδων αντάλλαξαν λεκτικά πυρά πολλές φορές, ενώ και στις ατομικές συνεντεύξεις οι αντίπαλοι δεν κρύφτηκαν. Ενοχλημένοι από την αλαζονεία που συνοδεύει τις νίκες των Μαχητών, οι Διάσημοι μίλησαν έξω από τα δόντια. Την ίδια στιγμή και κάποιοι από τους Μαχητές έχουν τα δικά τους παράπονα…

Χάρης Γιακουμάτος για Ηλία Γκότση: «Ακόμα ψάχνω να βρω τελικά ο Ηλίας με ποιον είχε το πρόβλημα. Σε αυτό το παιχνίδι από την πρώτη μέρα, το μόνο που συμβαίνει είναι να μεταφέρει ο ένας στον άλλον λόγια για να μπορούν να πλησιάζουν κάποιον άνθρωπο ή να κερδίζουν την υποστήριξη κάποιου άλλου. Γι’αυτό είχα πει στον Ηλία ότι δεν μπορώ να συνεχίσω την παρέα μαζί του. Συνέχιζε τις εχθροπραξίες. Αυτό με είχε κουράσει εμένα. Λυπάμαι γι’αυτόν!
Με στεναχώρησε στον τελευταίο αγώνα ο τρόπος που διαχειρίστηκαν το θέμα της Ροδάνθης με τους φακούς. Φοβήθηκαν μην χάσει η Ροδάνθη και χάσουν πόντους. Αυτό δείχνει και την ηγεσία του Ηλία. Αντί να πάει να παλέψει, χρησιμοποίησαν έναν τραγικό λόγο, ξεφτίλισαν το κοριτσάκι, την πέταξαν έξω από την ομάδα, σαν μπανανόφλουδα».
Εύη Σαλταφερίδου για Κατερίνα Δαλάκα: «Περιμένω από την Κατερίνα να γίνει κάποια συζήτηση, να με προσεγγίσει. Η Κατερίνα ποτέ δεν ρώτησε πως είσαι στην καινούρια σου ομάδα, αυτό με ενόχλησε πολύ».

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Κατερίνα Δαλάκα εκνευρισμένη είπε για τους Μαχητές: «Πανηγυρίζουν πριν καν τελειώσει! Μας κοροϊδεύουν! Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος! Πάμε! Νευριάστε»! Στο τέλος του αγώνα, ο Μιχάλης Μουρούτσος την είπε στον Νικόλα Αγόρου για τους έξαλλους πανηγυρισμούς και κατά πόσο αυτοί ευθύνονται για τις νίκες των Μαχητών.
«Η έπαρση που βλέπω από την αντίπαλη ομάδα, δεν μου αρέσει καθόλου. Γιατί όταν λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο πας στο ξενοδοχείο και το ξενοδοχείο είναι κλειστό. Θα γυρίσει όλο αυτό», ανέφερε λίγο αργότερα ο Γιάννης Τσίλης.

Όσο για τη Μελίνα Μεταξά, μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα δήλωσε μπροστά σε όλους τους παίκτες: «Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος και ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει»!