LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ποιοι στηρίζουν οικονομικά την οικογένειά του μετά το τροχαίο

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης πέντε μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο, την «μάχη» που δίνει για την αποκατάστασή του και τους ανθρώπους που στηρίζουν την οικογένειά του, μίλησε η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη.

Μία ημέρα μετά τη συνέντευξή της στο Tatiana Live όπου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές στην Εντατική και τον τρόπο με τον οποίο είπε στον γιο τους για το ατύχημα, η Εβελίνα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής.

Mιλώντας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα ο Κωνσταντίνος, αποκαλύπτοντας την επιθυμία τους να αποκτήσουν δεύτερο παιδί!  «Θέλαμε να κάνουμε και δεύτερο παιδί, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα κάνουμε σίγουρα. Του το λέω κιόλας τώρα. Υπάρχει βελτίωση», είπε. «Στην αρχή είχε βγάλει μια άρνηση. Για 10-15 μέρες δεν ήθελε να συνεργαστεί. Δεν ήθελε να κάνει τίποτα. Μετά άρχισε να συνεργάζεται. Πάει πολύ καλά στην πισίνα. Έχει ξεκινήσει να κάνει τα πρώτα του βήματα στην πισίνα. Υποβασταζόμενος βέβαια. Αυτά θα τα κάνει και εκτός πισίνας. Ό,τι γίνεται μέσα στην πισίνα, γίνεται και εκτός!», συνέχισε και διευκρίνισε ότι «μπορεί να στέκεται όρθιος στα δυο του πόδια. Υποβασταζόμενος. Μπορεί να στηρίζει την πλάτη του, το κεφάλι του. Σίγα-σιγά ξεκινάει να κουνάει τα χέρια του. Εγώ έχω δει βελτίωση. Αρκετή. Τώρα στην παρούσα φάση επικοινωνεί μόνο με τα μάτια του. Με ναι ή όχι. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε αλλιώς».

Τέλος, ευχαρίστησε δημόσια τους ιδιόκτητες του μαγαζιού στη Γλυφάδα όπου δούλευε ο σύζυγός της καθώς συνεχίζουν να στηρίζουν οικονομικά την οικογένεια, όπως κάνουν οι γονείς της και η αδερφή του παρουσιαστή.  «Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους ιδιόκτητες του μαγαζιού στη Γλυφάδα που δούλευε ο Κωνσταντίνος. Μας βοηθάνε και μας στηρίζουν οικονομικά όλους αυτούς τους μήνες. Σαν να εργάζεται ο Κωνσταντίνος ακόμα. Και επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τους γονείς μου, που μας βοηθάνε και μας στηρίζουν, όλο αυτό το διάστημα. Μας βοηθάνε και αυτοί πάρα πολύ. Μας βοηθάει και μας στηρίζει και η αδερφή του Κωνσταντίνου», είπε βουρκωμένη.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Εβελίνα: