MEDIA

Power of Love: Έξαλλος ο Νίκος με την παραγωγή! «Δεν θα τους κάνω τη χάρη»!

Ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης έριξε τα καρφιά του στους ανθρώπους της παραγωγής του Power of Love για το γεγονός ότι στάθηκαν πολύ στην κίνησή του να κλωτσήσει το τραπεζάκι στα πόδια της Βίβιαν.

«Εγώ δεν παρεξηγώ τίποτα, άλλοι παρεξηγούν αυτά που λέω. Και αυτό είναι το άσχημο. Όλοι ψάχνουν να βρουν αφορμή να βγάλουν λίγο… ψωμάκι με μένα και σένα. Δεν θα τους κάνω τη χάρη. Όπως το λες εσύ αυτή τη στιγμή, ναι, ακούγεται περίεργα. Άλλο όμως να το δεις σαν εικόνα και άλλο όπως το λες.

Η παραγωγή γιατί στάθηκε στη δική μου λάθος κίνηση με το τραπεζάκι και περάσατε κοινωνικό μήνυμα έξω, ενώ με τη λεκτική βία έχει πεθάνει κόσμος, που είναι bullying. Από τη λεκτική βία ξεκινάει ένα bullying… Και δεν πιάσατε αυτό το κοινωνικό θέμα να το κάνετε, να περάσατε ένα ωραίο μήνυμα έξω. Και περάσατε ένα τραπεζάκι που έκανα εγώ έτσι…», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης.

«Πάντα υπάρχει ένα θέμα. Σας εξήγησα κι άλλες φορές, όταν κάποια βίντεο δεν σας αρέσουν, δεν είναι η παραγωγή που φταίει. Είναι ο εαυτό σας που βλέπετε που δεν σας αρέσει εκείνη τη στιγμή», του απάντησε η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε τι έγινε στο Power of Love…

 

 

zappit.gr