MEDIA

Η απόλυτη ανατροπή στο Epsilon – Το πρόσωπο «έκπληξη» που έρχεται και δεν το περίμενε κανείς!

Οι αλλαγές στο Epsilon είναι ραγδαίες και με γρήγορους ρυθμούς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ιωάννα Λίλη και ο Νίκος Κοκλώνης θα είναι συμπαρουσιαστές στην θέση του Μένιου Φουρθιώτη που τελειώνει τον Ιούνιο με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η αλήθεια όμως είναι άλλη και έρχεται αποκλειστικά στο Label News. Κάτι παραπάνω από σίγουρο είναι ότι ο Μένιος Φουρθιώτης δεν θα ανήκει πλέον στο Epsilon την νέα σεζόν. Την θέση του θα πάρει ο Νίκος Κοκλώνης που θα παρουσιάζει στην θέση του «Αποκαλυπτικά», lifestyle εκπομπή μονός του χωρίς την Ιωάννα.

Μάλιστα ο Κοκλώνης θα παρουσιάζει στο Epsilon και το Celebrity Travel που φέτος προβάλλεται στον ΑΝΤ1 και πέρυσι στον ΣΚΑΪ.

Η Ιωάννα Λίλη λοιπόν έχει συμφωνήσει με το Epsilon και θα την δούμε από Σεπτέμβρη ξανά στην τηλεόραση, όχι όμως στην θέση του Φουρθιώτη μαζί με τον Κοκλώνη όπως γράφτηκε. Η όμορφη παρουσιάστρια από την Θεσσαλονίκη θα έχει δική της εκπομπή, χωρίς συμπαρουσιαστή.

Η όμορφη παρουσιάστρια από την Θεσσαλονίκη θα έχει δική της εκπομπή, χωρίς συμπαρουσιαστή.

Να θυμίσουμε πώς η Ιωάννα Λίλη έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη καθώς ο σύζυγος της Θοδωρής Ζαγοράκης είναι πολύ καλός φίλος με τον επιχειρηματία και Πρόεδρο του ΠΑΟΚ και μάλιστα η αδελφή της Λίλη είναι υπεύθυνη στις δημόσιες σχέσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Συνοψίζοντας, ο Νίκος Κοκλώνης αναλαμβάνει την εκπομπή του Φουρθιώτη στην θέση της εκπομπής Αποκαλυπτικά που είναι πολύ πιθανόν να «τρέξει» και το καλοκαίρι και η Ιωάννα Λίλη κάνει δική της εκπομπή από τον Σεπτέμβρη στο Epsilon.

πηγή: labelnews.gr