LIFESTYLE

Στόχος αναρχικών έγινε η Μιμή Ντενίση!

Απάντηση στις απειλές κατά των κατοίκων του Πεδίου του Αρεως και της ίδιας έδωσε η Μιμή Ντενίση.

Η ηθοποιός, που στοχοποιείται σε αφίσα που κυκλοφόρησε η ομάδα που αυτοαποκαλείται «αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αρχιτεκτονικής», υπογραμμίζει πως η κοινωνία πρέπει να φροντίσει για το Πεδίον του Αρεως προκειμένου οι κάτοικοι να μην γίνονται στόχος.

«Να βρεθούν χώροι για όσους θέλουν να θεραπευτούν και ένα ασφαλές μέρος για αυτούς που δεν θέλουν» είπε στον ΣΚΑΪ.

«Δεν ζητάμε ούτε κάτι μικροαστικό, ούτε κάτι ηλίθιο, αντίθετα αυτό που ζητάμε είναι φιλολαϊκό. Ζητάμε ένα πάρκο που να είναι για όλο το λαό, να πηγαίνουν όλοι και να κάνουν μια βόλτα εκεί. Απλά και ουσιαστικά πράγματα που μπορεί να συμβαίνουν σε μια ευνομούμενη κοινωνία» υπογράμμισε και πρόσθεσε πως αυτά που ζητούν οι κάτοικοι δεν σχετίζονται μόνο με την  καλαισθησία και τον καλλωπισμό. 

Σχετικά με τις κατηγορίες των αντιεξουσιαστών περί ρατσισμού, η κα Ντενίση δήλωσε πως κανένας κάτοικος και κανένας σύλλογος δεν μίλησε εναντίον των τοξικο-εξαρτημέων. «Δεν καταφερθήκαμε ποτέ εναντίον των τοξικο-εξαρτημένων, δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται επίθεση εναντίον μας. Νοιαζόμαστε γι’ αυτούς», είπε.

Τόνισε, δε, πως οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ανάγκη ειρήνης, ηρεμίας και ασφάλειας. 

Καταλήγοντας, η Μιμή Ντενίση ανέφερε πως στο Πεδίον του Αρεως τίποτα δεν είναι κανονικό, πως υπάρχει απόλυτη παραβατικότητα και ότι επειδή η χώρα βρίσκεται σε μια περίοδο κρίσης οι κάτοικοι είναι αναγκασμένοι να ζητούν τα αυτονόητα. 

iefimerida.gr