ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ του Usay.gr

ΕΝΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ θα κερδίσει 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στον Ξενώνα του Λευτέρη και της Λουκίας στη νεράιδα Τρικάλων στα επιβλητικά βουνά των Τζουμέρκων.
κάνε LIKE και SHARE (την αναρτηση εδώ) και μπες στην κλήρωση

Ο ξενώνας του Λευτέρη και της Λουκίας

  Στα επιβλητικά βουνά των Τζουμέρκων, σε ενα μικρό χωριό στη νεράιδα Τρικάλων, εκεί που χωρίζεται η Ήπειρος από τη Θεσσαλία, γεννήθηκε ο Ξενώνας του Λευτέρη και της Λουκίας από την αγάπη για την παράδοση του τόπου και το σεβασμό στη φύση.


 

Η Νεράιδα γεμάτη απο πλατάνια και έλατα, είναι ιδανικός τόπος διακοπών για κάθε εποχή.  Με τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια και τα λιθόστρωτα καλντερίμια της, φωλιάζει σε υψόμετρο χιλίων πενήντα μέτρων στην πλαγιά του Κριάκουρα, μία από τις υψηλότερες κορφές της Πίνδου (2220 μ.). Η άγρια ομορφιά των Τζουμέρκων απευθύνεται σε φυσιολάτρες και όσους αναζητούν προορισμούς που δεν έχουν αλλοιωθεί από τον τουρισμό. Την εικόνα της προνομιακής θέσης της Νεράιδας τη συμπληρώνει η θέα της στον Αχελώο ενώ την αγκαλιάζουν τα δύο ποτάμια, ο Γλάβας και ο Γρεβενίτης.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μπες εδώ


 

Σε έναν τόπο που αφθονούν τα πυκνά δάση, τα εντυπωσιακά φαράγγια και τα αλπικά οροπέδια, οι φυσικές πηγές και τα ορμητικά ποτάμια , οι επιλογές για περιηγήσεις στην περιοχή ειναι απεριόριστες. Για πεζοπορία, ορειβασία ή trekking , διαδρομές με αυτοκίνητο ή 4×4 -off road, με κολύμπι και βουτιές στον Ασπροποταμο ( Αχελώος), με rafting ή κανό.
  Ο ξενώνας διαθέτει 10 συνολικά δωμάτια , με μοναδική ποιότητα, πλήρεις υπηρεσίες, τζάκι και απεριόριστη θέα. Ο ιδιαίτερος χρωματισμός σε κάθε ένα δωμάτιο τα καθιστά ξεχωριστά. Στην τραπεζαρία μας θα απολαύσετε όλες τις παραδοσιακές και μη, γεύσεις της κουζίνας μας , μαγειρεμένες με αγάπη , μεράκι και αγνά υλικά.
  Η ηρεμία και οι ήχοι θα σας χαρίσουν την απόλυτη ξεκούραση μέσα σε ένα πλούσιο σε εικόνες τοπίο. Αφήστε το βλέμμα σας να γλιστρήσει από τις βουνοπλαγιές της Πίνδου στα νερά του Αχελώου ή κλείστε τα μάτια και απολαύστε τους ήχους της φύσης και το κελάρυσμα των νερών.

περισσότερα μπορείς να δεις εδώ

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μπες εδώ