ΔΙΕΘΝΗ

Σταρ του Hollywood ειρωνεύεται τον Μπουρντέν για την αυτοκτονία του!

Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ανάρτηση του ηθοποιού Βαν Κίλμερ, σχετικά με την αυτοκτονία του διάσημου σεφ Αντονι Μπουρντέν.

Με μια ανάρτηση 900 λέξεων στο Facebook ο Βαλ Κίλμερ επέκρινε τον Μπουρντέν γιατί έδωσε μόνος του τέλος στην ζωή του αποκαλώντας την πράξη του εγωιστική.

Αυτό προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στα social media με τον Κίλμερ να απαντά ότι τα έγραψε όλα αυτά γιατί τον αγαπούσε και θύμωσε μαζί του, καθώς ήταν φίλοι, αν και, σύμφωνα με την Daily Mail, οι δυο άνδρες δεν είχαν συναντηθεί ποτέ.

«Ήταν εγωιστής και ανήμπορος να δεχτεί αγάπη», έγραψε ο Κίλμερ στο Facebook και αυτή η ανάρτηση άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Μια γυναίκα τον κατηγόρησε είναι πολύ σκληρός και πως η ίδια μετά την γέννηση του παιδιού της έπαθε επιλόχεια κατάθλιψη και είχε τάσεις αυτοκτονίας.

Ο Βαλ Κίλμερ μπήκε στην διαδικασία να απαντήσει σε όσους του ασκούσαν κριτική για τα σκληρά του λόγια. «Τι έγινε λοιπόν; Έμαθα ότι αυτοκτόνησες στο Παρίσι. Σε ποιο ξενοδοχείο; Είχες υποτροπιάσει; Είχες μόλις επιστρέψει έχοντας απολαύσει το καλύτερο γεύμα της ζωής σου; Απάτησες την φίλη σου;», έγραψε.

Και συνέχισε: «Εμείς που σε γνωρίζαμε είμαστε σοκαρισμένοι και θυμωμένοι, και θυμωμένοι, και θυμωμένοι εγωιστικά θυμωμένοι γι’ αυτό που μας έκανες». Τον χαρακτήρισε επίσης αδύναμο που αυτοκτόνησε όχι όπως ο ίδιος όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο στον λάρυγγα.