ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Αν είναι δυνατόν! Ο Κιμ παίρνει στα ταξίδια του και φορητή… τουαλέτα! Ποιος είναι ο λόγος

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης,  Κιμ Γιονγ Ουν φοβάτει τους… πάντες και για αυτό φυλάει τα νώτα αλλά και τα… κόπρανά του!

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας φοβάται πολύ για την ζωή του και προστατεύεται από παντού, ενώ πάντα μεριμνά ώστε να μην μαθαίνουν πληροφορίες οι «εχθροί» του.

Μάλιστα έχει μέχρι και φορητή τουαλέτα, την οποία και παίρνει μαζί του σε κάθε του ταξίδι και ο λόγος είναι πως φοβάται πως οι «εχθροί» του μπορεί να έχουν στα χέρια τους δείγμα των κοπράνων του και έτσι να μπορέσουν να αντλήσουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του. 

Σύμφωνα με τα όσα είπε στη Washington Post Βορειοκορέατης πρώην μέλος της φρουράς του, ο Lee Yun-keol, «οι σωματικές εκκρίσεις του ηγέτη περιέχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του και ως εκ τούτου δεν γίνεται να τις παρατήσουν».

Όπως είναι φυσικό την φορητή του τουαλέτα την πήρε μαζί του και στην Σιγκαπούρη, όπου πραγματοποιήθηκε η ιστορική συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ ΤΡάμπ.

Η εφημερίδα Chosun της Νοτίου Κορέας αναφέρει πως ο Κιμ μετέφερε στη Σιγκαπούρη την προσωπική του φορητή τουαλέτα ώστε «δύτες υπονόμων να μην έχουν πρόσβαση στα κόπρανα του ανώτατου ηγέτη».

«Είναι αδιανόητο για τη βορειοκορεατική κοινωνία ο ανώτατος ηγέτης της να χρησιμοποιήσει δημόσια τουαλέτα όταν περιοδεύει στη χώρα», δήλωσε ανώνυμη πηγή στην εφημερίδα Daily NK.