MEDIA

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στο Survivor! Πολλές οι εκπλήξεις!

Ολοκληρώθηκε η 48ωρη ψηφοφορία του κοινού για τον πιο αγαπημένο παίκτη του Survivor με το αποτέλεσμα της να παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού και των αποχωρήσεων. 

Οι πρώτες πληροφορίες έχουν ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τις οποίες στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται η Βιργινία Δικαιούλια, ο Χάρης Γιακουμάτος, ενώ έκπληξη προκαλεί  ότι προηγείται η Ροδάνθη Καπαρού, ενώ ο Νικόλας Αγόρου βρίσκεται χαμηλά στην προτίμηση του κόσμου.

Στην πέμπτη θέση λέγεται πως βρίσκεται ο Γιάννης Τσίλης, στην τέταρτη η Εύη Σαλταφερίδου, που αν και μπήκε αργότερα στο παιχνίδι κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, στις  τρεις πρώτες θέσεις βρίσκονται παίκτες, που έχουν τις καλύτερες επιδόσεις στα αγωνίσματα και αποτελούν μεγάλα φαβορί από τις αρχές του Survivor. Έτσι, λοιπόν, η Μελίνα Μεταξά βρίσκεται στην τρίτη θέση, ενώ ο Ηλίας Γκότσης στη δεύτερη.

Την πρωτιά φαίνεται πως κέρδισε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους και μέχρι το τέλος κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα.