ΔΙΕΘΝΗ

Η πρώτη σύγχυση ανάμεσα σε Μέγκαν Μαρκλ και βασίλισσα Ελισάβετ (βίντεο)

Λίγο μόλις καιρό μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την πρώτη της επίσημη υποχρέωση στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ.

Οι κάμερες ωστόσο απαθανάτισαν μια απίστευτη στιγμή σύγχυσης ανάμεσα στη Μέγκαν Μαρκλ και τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ήταν η στιγμή που οι δύο γυναίκες ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητο που περίμενε να τις μεταφέρει.

Η δούκισσα του Sussex θα συνόδευε τη βασίλισσα Ελισάβετ στο Cheshire. Στο βίντεο που κατέγραψε ρεπόρτερ του LBC φαίνεται να μπερδεύονται για το ποια θα μπει πρώτη στο αυτοκίνητο.

Η Μέγκαν Μαρκλ αρχικά προσφέρεται να αφήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ να μπει πρώτη και τελικά τη ρωτάει «τι προτιμάτε;». Πιστεύεται ότι πρότεινε να αφήσει την 92χρονη βασίλισσα Ελισάβετ να μπει πρώτη γιατί προτιμά να κάθεται πίσω από το κάθισμα του οδηγού.
Η αδέξια στιγμή Μέγκαν Μαρκλ – Ελισάβετ

Φαίνεται ωστόσο ότι και η βασίλισσα Ελισάβετ επιλέγει πάντα ακριβώς την ίδια θέση. «Η βασίλισσα Ελισάβετ κάθεται πάντα πίσω από τον οδηγό. Αυτό είναι απλά μια συνήθεια όχι πρωτόκολλο. Το πρωτόκολλο ορίζει ότι το πιο σημαντικό πρόσωπο κάθεται διαγώνια πίσω από τον οδηγό. Η Μέγκαν Μαρκλ πιθανότατα δεν το γνώριζε αυτό και φαίνεται το προσωπικό να ξέχασε να ενημερώσει σχετικά την Αμερικανίδα ηθοποιό. Ήταν πάντως μια προσεκτική χειρονομία από τη δούκισσα του Sussex να σκεφτεί που θα ήθελε να καθίσει η βασίλισσα Ελισάβετ» σχολίασε ο εμπειρογνώμονας σε θέματα εθιμοτυπίας William Hanson.

Μετά τη σύντομη σύγχυση τελικά, η Μέγκαν Μαρκλ πέρασε πρώτη και στη συνέχεια μπήκε η βασίλισσα Ελισάβετ. Η αδέξια στιγμή έρχεται ενώ η Μέγκαν Μαρκλ συνεχίζει να προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ζωή ως full-time μέλος της βασιλικής οικογένειας.

 

Πηγή: Dailymail