ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση από το Ποτάμι σε Γεννηματά: Επανασυστήνει παρωχημένο μονοκρατορικό μοντέλο

Στα άκρα οδηγείται πλέον η διάσταση μεταξύ Ποταμιού και ΚΙΝΑΛ με αφορμή το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Πηγές από το Ποτάμι σχολιάζοντας διαρροές για τη χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής χρησιμοποίησαν σκληρή γλώσσα για τον Κίνημα Αλλαγής χαρακτηρίζοντας «επανασύσταση παρωχημένου μονοκρατικού μοντέλου, ενώ επιχειρεί να αποδομήσει προσωπικά στην Φώφη Γεννηματά λέγοντας πως στο Πολιτικό Συμβούλιο ήταν μόνη της.

Αναλυτικά πηγές του Ποταμιού σημείωναν πως σύμφωνα με πληροφορίες «στο Πολιτικό Συμβούλιο, τα πέντε από τα έξι μέλη του υποστήριξαν την ίδια άποψη για τη συμφωνία με τους βόρειους γείτονές μας. Η πρόεδρος, μόνη της, είχε διαφορετική άποψη» και προσέθεταν πως «και σήμερα, καλούνται οι πέντε να ακολουθήσουν τη γραμμή του ενός!Όταν αποφασίσαμε, όμως, τη συγκρότηση ενός νέου Κινήματος, δεν είχαμε κατά νου ότι θα επανασυστήσουμε ένα παρωχημένο μονοκρατορικό μοντέλο».

Ως προς την πρόταση μομφής, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι οι αντιθέσεις μας με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι τόσο ξεκάθαρες, που επιβάλλουν να μην έχουν από εμάς ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή τους.