MEDIA

Η συγγνώμη του Μουρούτσου στην Σπυροπούλου για το Survivor… (βίντεο)

Ο Μιχάλης Μουρούτσος, αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor και σήμερα έδωσε την πρώτη του συνέντευξη.

Ο Ολυμπιονίκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και εκεί μίλησε μεταξύ άλλων και για το περίφημο συμβούλιο του νησιού στο οποίο έκανε διάφορες ερωτήσεις στην Σπυροπούλου θέλοντας να δείξει ότι είναι η πιο αδύναμη παίκτρια.

Ο ίδιος παραδέχτηκε δημόσια το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη από την Κωνσταντίνα. Ο Μουρούτσος παραδέχτηκε ότι η συμπεριφορά του ήταν άκομψη και όπως είπε το υπέθεσε εκείνη τη στιγμή στο Συμβούλιο, αλλά σιγουρεύτηκε όταν βγήκε από το Survivor και είδε το βίντεο με το επεισόδιο.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε εκτενώς και στην περιβόητη «συμφωνία» ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες, στην ομάδα των Διασήμων. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό επιθυμία του ίδιου που είχε περάσει προς όλους, ήταν να μην υπάρχουν κοινά πλάνα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες. Για αυτό το λόγο σπάνια βλέπαμε σε πλάνα άντρες και γυναίκες μαζί.

«Κάποια στιγμή, επειδή δεν γνώριζα με τι ανθρώπους έχω να κάνω και δεν ήξερα πόσο διαχυτική μπορεί να είναι μία κοπέλα ή ένας άντρας, ζήτησα από τις κοπέλες να μην έχουν την οποιαδήποτε χειρονομία και να μην υπάρχει πλάνο να με δείχνει απομονωμένο με κάποια κοπέλα στην παραλία. Βέβαια αυτή η συζήτηση έγινε εκεί και δεν την ξανασκεφτήκαμε ποτέ. Μάλιστα βιώνοντας το παιχνίδι στην συνέχεια κατάλαβα πόσο άστοχο ήταν. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση, κανείς να ξεπεράσει αυτά τα όρια», αποκάλυψε ο Μιχάλης Μουρούτσος.