MEDIA

Προθεσμία στον Βρυώνη για την έκτη άδεια…

Με ανακοίνωσή του το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο επισημοποιεί τα ονόματα των κατόχων των πέντε τηλεοπτικών αδειών, ενώ υπάρχει και ένα έκτο κανάλι, αυτό του επιχειρηματία Φίλιππου Βρυώνη (φωτό), το οποίο έχει προθεσμία οκτώ ημερών να προσκομίσει διευκρινιστικά έγγραφα.

Οι κάτοχοι των πέντε αδειών είναι οι: Ειδήσεις Ντοτ Κομ Ανώνυμη Ραδιοτηλεοπτική και Εμπορική Εταιρεία παροχής Πληροφοριών Ενημέρωσης (ΣΚΑΪ), Νέα Τηλεόραση Α.Ε. (Star Channel), Alpha Δορυφορική Τηλεόραση Α.Ε. (Alpha), Antenna TV Α.Ε. (AΝΤ1), Ραδιοτηλεοπτική A.E. (E TV). Η έκτη άδεια και η παράταση που δόθηκε αφορά την αίτηση της Τηλεοπτικής Ελληνικής Ανωνύμου Εταιρείας του Φίλιππου Βρυώνη.

Το ΕΣΡ γράφει στην ανακοίνωση: «Ανακηρύσσει επίσης οριστική προεπιλεγείσα για τη χορήγηση μίας από τις ως άνω άδειες την εταιρεία με την επωνυμία ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, υπό τον όρο ότι θα προσκομίσει έως τις 26/06/2018 στοιχεία από τα οποία θα προκύπτει η πλήρης εξόφληση με τραπεζικό δανεισμό του συνολικού πιστωμένου τιμήματος για τη μεταβίβαση των μετοχών της M.P.J. HOLDINGS LTD από την εταιρεία A-ORIZON MEDIA LTD στην Martine-Nadine Bolle και κατά προέκταση η πραγματική οικονομική σύνδεση της τελευταίας με το μετοχικό κεφάλαιο της υποψηφίας».