ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η μία μετά την άλλη «πέφτουν» οι παραιτήσεις στους ΑΝΕΛ – Από την Λάρισα το νέο «χτύπημα»

Δεν έχουν σταματημό οι παραιτήσεις στελεχών των ΑΝΕΛ από όλη την Ελλάδα, μετά τη στάση που κράτησε το κόμμα στη Βουλή κατά τη ψηφοφορία επί της προτάσεως δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ, αναφορικά με την υπογραφή από πλευράς της κυβερνήσεως της συμφωνίας των Πρεσπών.
Τη φορά αυτή πρόκειται για το πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ στη Λάρισα Χρήστο Βασιλειάδης, ο οποίος με επιστολή παραιτήσεώς του εκφράζει την βαθιά του θλίψη, «που δεν μπόρεσα να φανώ αντάξιος των προσδοκιών των συμπολιτών μου», σημειώνοντας ότι «Η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας αλλά και οι κόκκινες γραμμές δεν παραβιάζονται ΠΟΤΕ , σε καμία περίπτωση, από κανέναν…».

 

Πιο συγκεκριμένα η επιστολή παραιτήσεως του Χρήστου Βασιλειάδη έχει ως εξής:

«Μετά λύπης μου υποβάλλω την παραίτηση μου από την θέση του Εκπρoσώπου Τύπου Ανεξαρτήτων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) Λάρισας.

Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη , που δεν μπόρεσα να φανώ αντάξιος των προσδοκιών των συμπολιτών μου, προσωπικά προσπάθησα από το δικό μου μετερίζι με όλες μου της δυνάμεις να παλέψω για το δίκαιο του πολίτη, για το δίκαιο του αδύναμου αλλά πάνω απ΄ όλα για τα δίκαια της πατρίδας μου , που όπως φαίνεται οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες. Η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας αλλά και οι κόκκινες γραμμές δεν παραβιάζονται ΠΟΤΕ ,σε καμία περίπτωση, από κανέναν, για αυτό κι εγώ δεν μου επιτρέπεται να συναινέσω ούτε καν στην ιδέα αυτού!
Ζητώ συγνώμη από τους συμπολίτες μου , που δεν κατάφερα να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους.

ΥΓ : "Θαρσείν χρή , ταχ' αύριον έσετ΄ άμεινον", που σημαίνει "Πρέπει να έχετε θάρρος ίσως αύριο να είναι καλύτερα"». 

parapolitika.gr