ΔΙΕΘΝΗ

Άγρια επίθεση σε χρυσή κληρονόμο στο Λονδίνο

Έναν ζωντανό εφιάλτη έζησε μία από τις πιο πλούσιες χρυσές κληρονόμους του Λονδίνου, όταν δράστης μπήκε στο διαμέρισμά της, την χτύπησε άγρια και απείλησε να της ρίξει οξύ.

Πρόκειται για την Χλόι Πιντγκλέι, η οποία είναι η εγγονή του εκατομμυριούχου ιδρυτής της εταιρίας Berkeley Homes η οποία αξίζει 310 εκατομμύρια λίρες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι αστυνομικοί την βρήκαν το πρωί της Δευτέρας στον διαμέρισμά της στο Λονδίνο βαριά χτυπημένη.

Ο δράστης την περίμενε στο δωμάτιό της και μόλις την είδε την χτύπησε βαριά με ένα καλοριφέρ, με αποτέλεσμα να της σπάσει με αυτό τα δάχτυλα των χεριών της.

Όπως είπε αργότερα η χρυσή κληρονόμος στο νοσοκομείο, ο δράστης ο οποίος είχε καλύψει το πρόσωπό του την απείλησε πως θα της επιτεθεί με οξύ, έτσι ώστε να την παραμορφώσει.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη και μετά από λίγο ο ίδιος τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με την μητέρα της Χλόι, οι έρευνες των αστυνομικών έχουν επικεντρωθεί στον πρώην σύντροφό της Αντόνιο, με τον οποίο χώρισαν μετά από 4 μόλις μήνες σχέσης.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως ο δράστης έστειλε μήνυμα στην πάμπλουτη κληρονόμο όσο εκείνη ανάρρωνε στο νοσοκομείο, ζητώντας της συγνώμη για ότι της έκανε.

Να σημειωθεί πως η Χλοί και η αδελφή της μόλις τον προηγούμενο μήνα είχαν πάρει ως δώρο από τον παππού τους το απίστευτο ποσό του 1 εκατ. λιρών.

Η αστυνομία πάντως συνεχίζει τις έρευνες για να βρεθεί ο δράστης.