LIFESTYLE

Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό της με τον Μπόγρη, η ‘Ελλη Κοκκίνου…

Μετά από πολλά χρόνια σχέσης ο Γιώργος Μπόγρης και η Έλλη Κοκκίνου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η σχέση της όμορφης τραγουδίστριας και του μπασκετμπολίστα κράτησε 7 χρόνια. Το ζευγάρι απασχόλησε ιδιαίτερα τα media και οι φωτογράφους τους ακολουθούσαν σε κάθε τους βήμα.

Η Έλλη Κοκκίνου σε συνέντευξη της στο «People» εμφανίζεται ενοχλημένη με τον τρόπο που παρουσιάστηκε ο χωρισμός της πέρυσι το καλοκαίρι σε πρωινή εκπομπή όπου είπαν ότι ο μπασκετμπολίστας σταμάτησε να την ακολουθεί στο Instagram.

«Δεν παρακολούθησα τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε. Καταλαβαίνω πως όλο αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι των ΜΜΕ, κάτι που αντιμετώπισα ψύχραιμα και στωικά. Έτσι ήμουν και έτσι είμαι. Ποτέ δεν κρύφτηκα, αλλά δεν υπήρχε κανένας λόγος να μιλήσω γι’ αυτό και να κάνω δηλώσεις για το χωρισμό. Είναι κάτι προσωπικό. Στη ζωή συμβαίνουν διάφορα πράγματα, που είτε τα θέλεις είτε όχι. Πολλές φορές οι συνθήκες τη δεδομένη στιγμή δεν είναι οι κατάλληλες. Το πώς αισθάνθηκα εγώ είναι κάτι που αφορά εμένα, τους φίλους μου και κανέναν άλλο» τόνισε μεταξύ άλλων στην συνέντευξή της.