LIFESTYLE

Ηθοποιός από τα «Μυστικά της Εδέμ» τα παράτησε όλα και έγινε… Γιόγκι!

Η Γεωργία Γεωργόνη, η οποία αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Γ. Θεοδοσιάδη το 2001, σήμερα δεν ασχολείται με το αντικείμενο των σπουδών της, καθώς διδάσκει yoga. Η ισορροπία, η ζωντάνια και η ευδαιμονία που της χαρίζει η ενασχόλησή της με yoga την οδήγησε να θέλει να μοιραστεί αυτή τη γνώση και με άλλους.
Έτσι, όπως αναφέρει η espresso, το 2012 αποφάσισε να παρακολουθήσει εκπαίδευση για δασκάλους Hatha Yoga στο Athens Yoga studio με τη Maja Zilih. Η εκπαίδευσή της εμπλουτίστηκε με τα σεμινάρια ανατομίας και yoga therapy του Martin Kirk. Συνέχισε την εκπαίδευσή της με τους κορυφαίους του είδους παγκοσμίως.

Πλέον είναι πιστοποιημένη δασκάλα yoga, ενώ η αγάπη για γνώση την έκανε να παρακολουθήσει εκπαίδευση και thai massage, αλλά και να πάρει δίπλωμα β΄ βαθμού στο reiki.

Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που συμμετέχει σε δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα που οργανώνει το Athens Yoga Studio στο πλαίσιο του Athens Yogis for change και παρέχει εθελοντικά μαθήματα yoga στο «Στέκι νέων» του ΚΕΘΕΑ. Μάλιστα, σε συνεργασία με άλλους δασκάλους yoga οργανώνει μαθήματα στη φύση, με σκοπό την οικονομική υποστήριξη φιλοζωικών οργανώσεων και σωματείων.

Αραγε, οι μαθητές της γνωρίζουν ότι έχει περάσει από την τηλεόραση και μάλιστα σε πρωταγωνιστικούς ρόλους;
«Οι περισσότεροι δείχνουν να μη συνδέουν την παρουσία μου στην τηλεόραση και την παρουσία μου σε μια τάξη yoga. Ισως κάπου κάπου κάτι να τους θυμίζει η φωνή μου. Τότε μπορεί να μου πουν διστακτικά ότι τους θυμίζω κάποια ηθοποιό. Το ενδιαφέρον και όμορφο από όλο αυτό είναι ότι οι άνθρωποι που συναντώ με νιώθουν οικεία, γιατί κάτι τους θυμίζω, χωρίς όμως να με ταυτίζουν με τον ρόλο της Δάφνης. Βέβαια, όταν η σειρά παίζεται σε επανάληψη, όπως αυτή την εποχή, το παραπάνω φαινόμενο παρατηρείται σε μεγαλύτερη συχνότητα», λέει η ίδια στην espresso.