ΔΙΕΘΝΗ

Αποζημίωση μαμούθ στον πρώην γιατί του κατέστρεψε την καριέρα!

Δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Οντάριο έκρινε ότι νεαρή γυναίκα σκόπιμα παρεμπόδισε την καριέρα του τότε φίλου της, Έρικ Αμπράμοβιτζ, το 2014, όταν και οι δύο ήταν σπουδαστές μουσικής στο Πανεπιστήμιο McGill στο Μόντρεαλ του Καναδά και επιδίκασε αποζημίωση 260.000 δολαρίων!

 

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του 2013, όταν ο Αμπράμοβιτζ υπέβαλε αίτηση για σπουδές στο Μουσικό Ωδείο Colburn στο Λος Άντζελες υπό τον καθηγητή Γεχούντα Γκίλαντ. Ο διάσημος δάσκαλος κλαρινέτου δέχεται μόνο δύο καινούριους μαθητές τον χρόνο.Κάθε ένας λαμβάνει μια πλήρη υποτροφία που καλύπτει τα δίδακτρα, στέγαση και διατροφή και χρήματα για άλλα έξοδα.

 

Ο Αμπράμοβιτζ πέρασε από εντατική διαδικασία εξέτασης, που περιελάμβανε και ζωντανή ακρόαση τον Φεβρουάριο του 2014, και αισθάνθηκε σίγουρος ότι θα γίνει αποδεκτός. Αλλά μερικές εβδομάδες αργότερα, έλαβε ένα email απόρριψης.

 

Ήταν συντετριμμένος και επέλεξε να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο McGill.

 

Πέρασαν δύο χρόνια για να ανακαλύψει ο Αμπραμόβιτζ ότι είχε πράγματι γίνει δεκτός και ότι η κοπέλα με την οποία είχε σχέση διάρκειας πέντε μηνών εκείνη την εποχή, είχε πλαστογραφήσει το σημείωμα απόρριψης για να τον αποτρέψει να μετακομίσει.