ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πόλεμος» στη νύχτα! Η ξανθιά που «έκαψε» τον «Καράφλα»

Μια ξανθιά την οποία ο Μανώλης Καραγιάννης επισκέπτονταν συχνά στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου ήταν εν αγνοία της το δόλωμα των εκτελεστών του 45χρονου.

Ο γνωστός «νονός» τις νύχτας και ύποπτος για τα μεγάλα «συμβόλαια θανάτου», όπως αυτό του Βασίλη Στεφανάκου και του πρώην ΕΚΑΜιτη Σπύρου Παπαχρήστου, δεν κυκλοφορούσε εύκολα σε περιοχές που δεν ήταν δυνατόν να ελέγξει και για το λόγο αυτό προτιμούσε την ασφάλεια που του παρείχαν τα «λημέρια» του στο Πειραιά.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα Eepresso,  ο «σκληρός» της νύχτας, οποίος μάλιστα είχε γλυτώσει από δολοφονική επίθεση μέσα στις φυλακές το 2017, είχε το αδύνατο σημείο του, που δεν ήταν άλλο από μια ξανθιά γυναίκα που διαμένει στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και την οποία επισκέπτονταν συχνά.

Έτσι, όταν ο 45χρονος έφθασε χθες το πρωί λίγο πριν τις 10 στην οδό Αίαντος και στάθμευσε το αυτοκίνητο του, ένα άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα και μια μοτοσικλέτα, επίσης με δυο αναβάτες, τον προσέγγισαν από αντίθετα σημεία και στην κυριολεξία έβαλαν σε διασταυρούμενα πυρά τον στόχο και άρχισαν οι εκτελεστές του να τον “γαζώνουν” από απόσταση λιγότερη των πέντε μέτρων, με ένα Καλάσνικοφ και ένα πιστόλι των 45 χιλιοστών.

Ο Καραγιάννης παρά τα τραύματα του κατάφερε να τραβήξει το πιστόλι του και να πυροβολήσει εναντίον του ανθρώπου που κρατούσε το Καλάσνικοφ και είχε ρίξει σε βάρος του τις πρώτες ριπές. Οι χαριστικές βολές για τον γνωστό με το προσωνύμιο  «Καράφλα» ήλθαν από το 45αρι πιστόλι που κρατούσε ο εκτελεστής που επέβαινε στο αυτοκίνητο.