ΔΙΕΘΝΗ

Το συγκλονιστικό μήνυμα του τεχνικού της Λίβερπουλ στα εγκλωβισμένα παιδιά στο σπήλαιο!

Τη συμπαράστασή του στα παιδιά που έχουν αποκλειστεί στο σπήλαιο της Ταϊλάνδης μαζί με τον προπονητή τους, εξέφρασε ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, με ένα συγκινητικό μήνυμά του στην κάμερα τηλεοπτικού σταθμού. Πρόσκληση στο Μουντιάλ 2018 από τη FIFA.

Ο Γερμανός τεχνικός, με προσωπικό του βίντεο στο CNN Sport, έστειλε τη συμπαράσταση και τις ευχές του στα μικρά παιδιά. «Εκ μέρους της οικογένειας της Λίβερπουλ σας ευχόμαστε από το βάθος της καρδιάς μας τα καλύτερα. Να είστε δυνατοί και είμαστε δίπλα σας. Παρακολουθούμε τις ειδήσεις και ελπίζουμε κάθε δευτερόλεπτο ότι θα δείτε ξανά το φως της ημέρας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτό θα συμβεί τα επόμενα δευτερόλεπτα, τις επόμενες ώρες, τις επόμενες ημέρες. Υου’ll never walk alone (σ.σ. «Δεν θα είστε ποτέ μόνοι», είναι το μότο των οπαδών της Λίβερπουλ)», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς των «ρεντς».

Την ίδια ώρα, η παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος της FIFA, Τζίανι Ινφαντίνο, με επιστολή του προς την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ταϊλάνδης, προσκάλεσε τα παιδιά στον τελικό του Μουντιάλ. «Αν όπως όλοι ευχόμαστε, επανασυνδεθούν με τις οικογένειές τους τις επόμενες ημέρες και το επιτρέψει η υγεία τους να ταξιδέψουν, η FIFA θα ήταν ενθουσιασμένη να τους προσκαλέσει να παρευρεθούν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, ως καλεσμένους της», αναφέρεται στη σχετική επιστολή.