MEDIA

Ανατροπή στον δεύτερο κύκλο του Τατουάζ – Δύσκολες ώρες για την Άννα

Στο πλατό επέστρεψαν οι συντελεστές του Τατουάζ προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς, τα οποία σε πρώτη φάση, θα διαρκέσουν ως τον 15αύγουστο.

Στον δεύτερο κύκλο η Άννα και ο Αλέξανδρος έρχονται αντιμέτωποι με αδιανόητες, θανάσιμες προκλήσεις, ενώ η Μαργκό αναζητά τρόπους να γλιτώσει από την «τσιμπίδα»- του νόμου.

Οι άντρες του «Στρατηγού» απήγαγαν την Άννα μπροστά στα μάτια του έντρομου Αλέξανδρου, που πετούσε με ελικόπτερο πάνω από το εκκλησάκι για να τη σώσει. Στα νέα επεισόδια, και μάλιστα μια ανάσα από τον γάμο τους, η Άννα και ο Αλέξανδρος μπαίνουν σε νέες απίστευτες περιπέτειες. Αντί λοιπόν να ντυθεί νύφη, η άτυχη κοπέλα κρατείται όμηρος των αδίστακτων εμπόρων, που ζητούν ανταλλάγματα. Ο αγαπημένος της θα πρέπει να φτάσει στα άκρα για να την απελευθερώσει. Στο μεταξύ, μόλις ο Θεοχάρης μάθει πως η κόρη του έπεσε θύμα απαγωγής, θα ξεσπάσει την οργή του στον Αλέξανδρο, τον οποίο ποτέ δεν ενέκρινε για γαμπρό του.

Εκτός ελέγχου, ο Ορφέας μετά την απόρριψη της Ελένης πείθεται με το ταραγμένο του μυαλό πως και εκείνη τον έχει προδώσει, θεωρεί ότι του φέρθηκε σκάρτα, όπως η μητέρα του, όπως και οι υπόλοιπες άπιστες γυναίκες τις οποίες καταδίκασε σε θάνατο ως «Γενάρης». Παρότι την αγαπά πολύ, τον είδαμε τυφλωμένο από ζήλια να τη μαχαιρώνει, αλλά δεν ξέρουμε αν τελικά η κοπέλα ξεψύχησε…

Ο διαταραγμένος νεαρός αγνοεί ότι η ψυχίατρος Τόνια ξέρει το μεγάλο του μυστικό, θα προλάβει να της κλείσει το στόμα ή μήπως μετρά αντίστροφα;

Πηγή: Τηλέραμα